28 september 2021
Platschef till Teknisk Fastighetsservice i Sundsvall
Är du en motiverande och resultatdriven ledare som vill arbeta utvecklande i en snabbväxande koncern? Då kan tjänsten som Platschef hos Teknisk Fastighetsservice vara något för dig.

Teknisk Fastighetsservice är ett norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksamt inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och automation. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Gävle i söder till Luleå i norr och med huvudkontor i Sundsvall. Teknisk Fastighetsservice ingår i koncernen Fenix Holding AB med mer än 330 medarbetare, varav ca 210 är anställda i TFS. Läs mer: Teknisk Fastighetsservice AB (tfservice.se)

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

Din uppgift som Platschef är att operativt och strategiskt leda och fördela arbetet samt driva Sundsvallskontoret mot uppsatta mål. Genom ett coachande förhållningssätt stöttar du dina medarbetare till ett genomförande av aktiviteter som driver mot affärsplan. Du arbetar verksamhetsnära tillsammans med dina medarbetare och säkerställer och följer upp projekt. Du har ett övergripande ansvar över kontoret vilket innebär personal- och arbetsmiljöansvar över ca 40 medarbetare, budgetarbete samt arbete mot mål och resultat. Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom relevant område, ex. som Energiingenjör och/eller Projektledare, samt någon form av ledarskapsutbildning eller har motsvarande erfarenhet från en liknande roll. Utöver din teoretiska utbildning har du flerårig erfarenhet av att leda, coacha och utveckla personal. Har du dessutom branschkunskap inom t.ex. ventilation, kyla och/eller styr och har arbetat som projektledare inom tekniska installationer så är det meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har goda allmänna datakunskaper och är en van användare av framför allt Office. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rollen som Platschef behöver du ha förmågan att kunna leda situations anpassat och vara en stabil och pålitlig ledare som är tydlig och bestämd i situationer som kräver att du måste fatta beslut. Samtidigt är du motiverande, lyhörd och stödjande på ett sätt som främjar dina medarbetares yrkesmässiga och personlig utveckling. Du har ett resultat- och affärsinriktat tankesätt där du gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. I övrigt ser vi gärna att du är prestigelös och bidrar till en positiv och förtroendeskapande atmosfär.

Placering: Huvudkontoret i Sundsvall

Tjänstens omfattning: Heltid, tills vidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson 070-380 70 47 anna.ottosson@rutinera.se. Registrera din ansökan på www.rutinera.se Ange att du söker tjänsten ”Platschef TFS”. Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in din ansökan omgående dock senast den 17 oktober 2021.

Snabbfakta:

Företag: Teknisk Fastighetsservice

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 oktober 2021

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47