8 april 2019
Platschef till Teknisk Fastighetsservice i Sundsvall
Vill du arbeta i ett dynamiskt och växande bolag som erbjuder inspirerande arbetsuppgifter och utveckling? Är du en motiverande och resultatdriven ledare som vill ta ett steg vidare i din karriär? Då ska du söka tjänsten som Platschef på TFS.

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industriell, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 270 medarbetare varav 180 är anställda i TFS. På Teknisk Fastighetsservice jobbar vi som ett team där vi ser att våra medarbetare utvecklas vilket gör att vi tillsammans växer som bolag. http://www.tfservice.se/

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Din främsta uppgift som Platschef är att operativt och strategiskt leda och fördela arbetet samt driva Sundsvallskontoret mot uppsatta mål. Utifrån affärsplan planerar och organiserar du arbetet genom att upprätta aktivitets- och tidsplaner. Du arbetar verksamhetsnära, stöttar och motiverar din personal samt säkerställer och följer upp projekt. Du har ett övergripande ansvar över kontoret vilket innebär personal- och arbetsmiljöansvar över ca 40 medarbetare, budgetarbete samt arbete mot mål och resultat. Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning inom relevant område, ex. som Energiingenjör, Projektledare, Ledarskapsutbildning och kommunikation eller har motsvarande erfarenhet från en liknande roll. Utöver din teoretiska utbildning har du flerårig erfarenhet av att leda, coacha och utveckla personal. Har du dessutom branschkunskap inom t.ex. ventilation, kyla och/eller styr och har arbetat som projektledare inom tekniska installationer så är det meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har goda allmänna datakunskaper och är en van användare av framförallt Office. B-körkort är ett krav.

Personligt
För att få de bästa förutsättningar i rollen som Platschef behöver du ha ett situations anpassat ledarskap. Det innebär att du är en stabil och pålitlig ledare som kan vara tydlig och bestämd i situationer som kräver att du måste fatta beslut. Samtidigt är du motiverande, lyhörd och stödjande på ett sätt som främjar dina medarbetares yrkesmässiga och personlig utveckling. Du har ett resultat- och affärsinriktat tankesätt där du gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. I övrigt ser vi gärna att du är prestigelös och bidrar till en positiv och förtroendeskapande atmosfär.

Placering: Huvudkontoret i Sundsvall
Tjänstens omfattning: Heltid, tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson på Rutinera, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se samt registrerar dina uppgifter på www.rutinera.se märkt ”Platschef”. Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in din ansökan omgående dock senast den 28 april 2019.

Snabbfakta:

Företag: Teknisk Fastighetsservice

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 28 april 2019

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47