26 mars 2020
Platschef till väletablerad industri
Som platschef har du huvudansvaret för att organisera, leda och utveckla verksamheten inom områdena produktion, utveckling, kvalitet, administration samt lager och distribution.

Unimedic är ett svenskt läkemedelsföretag och är idag ett av det snabbast växande inom branschen på den nordiska marknaden. Unimedic har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av licensläkemedel, extempore läkemedel och registrerade läkemedel utifrån vårdens behov och önskemål. I vår fabrik i Matfors produceras flytande läkemedel. Vi ingår i Unimedic-koncernen och ägs av MedCap AB (Publ) www.unimedic.se

Vill du arbeta i en ledande position med ansvar för att driva och utveckla både produktion, processer och medarbetare? Då ska du söka tjänsten som platschef till detta väletablerade tillväxtföretag inom processindustrin.

Som platschef har du huvudansvaret för att organisera, leda och utveckla verksamheten inom områdena produktion, utveckling, kvalitet, administration samt lager och distribution. Din roll innebär såväl operativt som strategiskt arbete. Du har det övergripande ansvaret för ekonomi och personal, du rapporterar till VD Unimedic Holding AB samt driver den egna lokala ledningsgruppen i Matfors.

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för hela produktionsanläggningen där ditt fokusområde blir att utveckla och förbättra processer samt att arbeta med personalorganisationen genom att skapa en ansvarsfull och engagerande kultur. En stor del av ditt arbete är också ekonomisk planering, budgetering samt löpande rapportering.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som framgångsrikt har arbetat med produktions- och processutveckling och ledning av personal. Vi vill att du har en gedigen teknisk bakgrund, gärna utbildad civilingenjör alternativt civilekonom med erfarenhet av produktions- och processtyrning. Du har en god förståelse för kvalitets- och förbättringsarbete samt har jobbat med LEAN i en modern produktionsmiljö. Vi tror att du genom dina erfarenheter har breda kunskaper inom ekonomi och processfrågor samt har god förmåga att agera självständigt inom området.

Som person är du affärsdriven, professionell och arbetar självständigt och målstyrt mot att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet. Du är en engagerad ledare som vågar skapa förändring genom att utmana invanda mönster, du skapar laganda och förser grupper och medarbetare med en klar riktning. Då vi jobbar i en internationell koncern och har utländska kund- och leverantörskontakter är goda kunskaper i engelska ett krav. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt god erfarenhet av produktions- och affärssystem.

Tjänsten avser anställning hos Unimedic med placering vid fabriken i Matfors.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker Tjänst: ”Platschef Unimedic” Vi ber dig söka omgående, dock senast den 19 april 2020.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 19 april 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47