2 mars 2023
Processingenjör till Unimedic i Matfors
Är du en  ingenjör som brinner för att driva förändring och effektiviseringar inom tillverkning och vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Då ska du söka rollen som Processingenjör till denna väletablerade industri.

Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se.

Ditt ansvar kommer att ligga på att leda, planera, genomföra och dokumentera i projekt/studier med fokus på att förbättra befintliga produktionsprocesser avseende kvalitet, kapacitet, effektivitet, arbetsmiljö eller kostnad. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med Teamleaders och vara en viktig länk mellan produktion, teknik och QA. Detta är en ny roll vilket innebär att du kommer att få möjlighet att vara med och utforma rollen och du kommer att rapportera till Produktionschef.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Leda och strukturera tvärfunktionella förbättringsarbeten samt effektivisering av processflöden.
  • Utveckla och utarbeta metoder för tillverkningsmoment.
  • Avvikelsehantering samt genomföra kvalificerade orsaksutredningar och korrigerande åtgärder.
  • Ansvara för granskning av tillverkningsdokumentation ur processynpunkt.
  • Utforma valideringsstrategier och valideringsplaner
  • Ta fram och ansvara för kvalificerings- och valideringsdokument (IQ, OQ, PQ) samt rengöringsvalideringar.
  • Skriva och sammanställa rapporter samt utarbeta instruktioner.
  • Utföra/delta i riskbedömningar avseende säkerhet-hälsa-miljö och kvalitet.

En viktig del av arbetet innebär att dokumentera i form av rapporter men även att dokumentera och kartlägga olika processteg. Som person är du pålitlig och ansvarstagande, du arbetar strukturerat och noggrant Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, i ett öppet och flexibelt arbetsklimat. Du har en god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt som externt. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt har mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande i engelska. Erfarenhet av läkemedelstillverkning är meriterande.

Kulturen inom bolaget präglas av prestigelöshet där vi ser och uppmuntrar varandra. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson 073-041 32 55 josefin.johansson@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”Processingenjör till Unimedic” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 31 mars 2023.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 mars 2023

Kontakta rekryterare:

Josefin Johansson

Rekryterare & Konsultchef

073 041 32 55