28 april 2020
Projektingenjör till YIT

YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

BLI EN DEL AV OSS

YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motiverande ledarskap och en arbetsgivare som värnar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. Vi på YIT arbetar varje dag med våra värdeord som grund – samarbete, passion, respekt och kreativitet. Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i.

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder dig en bred och omväxlande roll som projektingenjör i region Norr, där du kommer att få möjlighet att arbeta nära produktion i ett eller flera projekt, beroende på projektens storlek och omfattning. I denna tjänst kommer du att få arbeta med bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande planerings- och ekonomiuppföljningar, prognoser, upprättande av kalkylunderlag, inköp på projektnivå, ÄTA-hantering, upprättande av produktionskalkyler samt uppföljning av kontraktshandlingar och styrande dokument. Du ingår i arbetsgrupp Sundsvall och kommer vara ett självklart stöd till platschef och andra medarbetare i projekten samtidigt som du har kontakt med leverantörer och kunder.

VI SÖKER

Vi söker dig som är nyexaminerad (eller har något års erfarenhet) civil- eller högskoleingenjör. Du är en nyfiken och öppen person som drivs av och gillar utmaningar. För denna tjänst krävs att man har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som man är flexibel och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter dagligen. Du ska vara bekväm med att arbeta mot deadlines och kunna bibehålla noggrannheten i ditt arbete. För att trivas i rollen bör du ha god datorvana, inklusive kunskap inom Office-paketet. Svenska och engelska, flytande i tal och skrift samt B-körkort är krav. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

ANSÖKAN

Rekrytering sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, men du blir anställd direkt hos YIT. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Petra Elf 070-760 64 47 eller via mail petra.elf@rutinera.se  Din ansökan skickar du till Rutinera via www.rutinera.se där du registrerar din profil och bifogar en ansökan. Märk din ansökan med ”Projektingenjör”. Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 1 juni 2020.

Snabbfakta:

Företag: YIT

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 1 juni 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47