16 december 2019
Projektledare inom Kraft till Teknisk Fastighetsservice
Vill du arbeta i ett dynamiskt och växande bolag som erbjuder inspirerande arbetsuppgifter och utveckling? Är du en teknisk och erfaren Projektledare som drivs av affärer, nöjda kunder och långvariga relationer? Då ska du söka tjänsten som Projektledare på Teknisk Fastighetsservice.

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industriell, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 270 medarbetare varav 180 är anställda i TFS. På Teknisk Fastighetsservice jobbar vi som ett team där vi ser att våra medarbetare utvecklas vilket gör att vi tillsammans växer som bolag, läs mer på www.tfservice.se.

Som projektledare inom kraft verkar man över hela Norrland som arbetsfält. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att förvalta och upprätthålla en god dialog med befintliga avtalskunder men även att skapa nya affärsmöjligheter inom kraftsidan. Ditt ansvar är att styra, leda och fördela arbetet i olika kraftprojekt samt vara ett stöd för serviceteknikerna och övriga projektledare. Du har det övergripande ansvaret för projektens genomförande från start till avslut samt för uppdragens lönsamhet, tids- och resursplanering.

Du har kontinuerlig dialog med de involverade i projekten såväl internt som externt i syfte att styra mot uppsatta mål. Du hanterar budget, ekonomisk uppföljning samt projektens fakturering och kassaflöde. Du stöttar upp Platschefen med att ta fram anbudskalkyler, kontrakt- och offertsammanställning samt inköp av uppdragsspecifikt material. I övrigt är du den som håller i den löpande kunddialogen rörande ändrings- och tilläggsarbeten samt hanterar kontakten med underleverantörer.

Vi söker dig som är en erfaren projektledare och som praktiskt utfört arbete inom högspänningsteknik. Du trivs med att driva såväl små som stora projekt och känner dig trygg i att kunna arbeta självständigt inom ditt specialistområde. Du har en teknisk utbildning och är auktoriserad för högspänning upp till 130kV, ESA samt heta arbeten.

Som person är du kommunikativ och trivs med att arbeta både självständigt samt i nära samarbete med andra. Du är målmedveten, har ett gott affärsmannaskap med en förmåga att se och skapa nya affärsmöjligheter. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan hantera många olika pågående projekt parallellt. Vi förutsätter att du är en god administratör och kan hantera program inom MSOffice.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Sundsvall. Då resor förekommer i tjänsten krävs B-körkort. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se samt registrera din profil på www.rutinera.se, ange ”Projektledare” där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer pågår löpande får du gärna skicka in ansökan omgående, dock senast den 12 januari 2020.

Snabbfakta:

Företag: Teknisk Fastighetsservice

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 12 januari 2020

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47