7 juni 2019
Projektplanerare till ett längre konsultuppdrag
Vår uppdragsgivare har fått ansvar för att projektera och bygga två vindkraftsparker med totalt 114 vindkraftverk i Viksjö. Det blir en av Europas största landbaserade vindkraftsanläggningar och den i särklass största investeringen någonsin i Härnösands kommun. Totalt investeras över fem miljarder kronor.

Rutinera är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper till att hitta rätt kompetens vid såväl tillfällig personalförstärkning som vid fasta rekryteringar. Vi har lång erfarenhet och är rutinerade inom flera olika tjänsteområden och inom de flesta branscher. Idag förser Rutinera främst det lokala näringslivet i Sundsvall/Timråområdet med uppskattade bemannings- och rekryteringslösningar men åtar sig även uppdrag i hela Sverige. Läs mer om oss och våra tjänster på www.rutinera.se

Vår uppdragsgivare har fått ansvar för att projektera och bygga två vindkraftsparker med totalt 114 vindkraftverk i Viksjö. Det blir en av Europas största landbaserade vindkraftsanläggningar och den i särklass största investeringen någonsin i Härnösands kommun. Totalt investeras över fem miljarder kronor.

Till detta stora projekt söker vi dig som har god erfarenhet som planerare och som tidigare ansvarat för projektplanering. Planeringen görs i samarbete med projektledare, projektgrupp och andra inblandade. I din roll är du projektledarens stöd vid planering och omplanering genom projektet. Arbetet omfattar att uppdatera genomförandeplan, rapportera projektets nuvarande status och kritiska delar samt proaktivt kunna förutse avvikelser när det gäller t.ex. produktion eller att kontrollera materialtillgång osv.

Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande planeringsarbete. Som person är du framåt, serviceinriktad och drivande. Du har ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta med människor. Vidare tar du gärna egna initiativ, är organiserad, har en god planeringsförmåga och är en god lagspelare. Vi förväntar oss att du hanterar relationer på ett professionellt sätt samt har en mycket god kommunikativ förmåga. Det är även viktigt att du är flexibel och kan arbeta självständigt.

Det är en fördel om du har en teknisk utbildning i grunden, har du en högskole- eller universitetsutbildning är det meriterande. Krav på goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. Vi ser också att du har goda datakunskaper inom MSOffice samt är en van användare av olika system. Körkort och bil är ett måste då arbetsplatsen ligger utanför Sundsvall.

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag som pågår upp till två år där du antingen blir anställd av oss, alternativt går in som underkonsult genom Rutinera. Omfattning heltid med placering i Viksjö, ca 4 mil norr om Sundsvall. Start enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson 070-380 70 47. Din ansökan skickar du via e-post till: anna.ottosson@rutinera.se samt registrera dina uppgifter på www.rutinera.se. Märk din ansökan ”Projektplanerare”. Urval och intervjuer pågår löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 juni 2019.

 

Snabbfakta:

Företag: Rutinera

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 23 juni 2019

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47