29 mars 2019
Projektplanerare till Valmet
Vill du arbeta i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter? Till vår projektgrupp för bl.a. Fiberlinjer i Sundsvall söker vi nu en driven planerare med ansvar för projektplanering.

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Bolagets 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat varje dag. Det arbetar ca 2000 anställda i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder.  Det finns flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.

Till vår projektgrupp för bl.a. Fiberlinjer i Sundsvall söker vi nu en driven planerare med ansvar för projektplanering.

Du arbetar med planering av våra leveransprojekt, från projektstart till igångkörning. Planeringen görs i samarbete med projektledare, projektgrupp och resursägare där du själv ansvarar för detaljplanering. I din roll är du projektledarens stöd vid planering och omplanering genom projektet. Arbetet omfattar också uppföljning av framdrift och prognoser på framdrift under projektet.

Du har en gymnasieutbildning i grunden gärna inriktning mot teknik. Har du en högskola – eller universitetsutbildning är det meriterande. Vi vill att du har minst något års erfarenhet av liknande planeringsarbete. Du är van att ha en drivande roll och har arbetat i kund – eller utvecklingsprojekt. Meriterande om du arbetat med planering/projekt inom byggnadsbranschen.

Du kommer inledningsvis få introduktion till Valmets planeringsverktyg Saffran. Ett utbyte med planerare på andra enheter inom Valmet kommer också att ske löpande.

Som person är du framåt, serviceinriktad och drivande. Du har ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta med människor. Vidare tar du gärna egna initiativ, är organiserad, har god planeringsförmåga och är en god lagspelare. Då du har kontakt med både interna och externa kunder måste du vara kommunikativ, orädd och lyhörd. Det är viktigt att du drivs av resultat, är anpassningsbar och kan arbeta självständigt.

Krav på goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. Vi förutsätter att du behärskar MS Office och har lätt för att lära dig nya affärssystem. Meriterande om du arbetat i MS Projects eller liknande. 

Vill du arbeta i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter? Välkommen med din ansökan!  

Tjänsten avser heltid, konsultuppdrag minst 12 månader med placering hos Valmet. God möjlighet till förlängning alt. tillsvidare hos Valmet.

Placeringsort: Sundsvall. Resor kan förekomma i tjänsten. 

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du via e-post till: minna.nikkanen@rutinera.se samt registrerar dina uppgifter på vår hemsida: www.rutinera.se. Märk din ansökan med ”Projektplanerare”  Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 19 april 2019.

 

 

 

Snabbfakta:

Företag: Valmet

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 19 april 2019

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72