25 mars 2020
Quality Assurance QA till Unimedic
Till vår QA-avdelning söker vi en person med en akademisk utbildning med inriktning mot kemi, farmaci eller liknande och som har gedigna kunskaper inom kvalitetssäkring.

Unimedic är ett svenskt läkemedelsföretag och är idag ett av det snabbast växande inom branschen på den Nordiska marknaden. Unimedic har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av licensläkemedel, extempore läkemedel och registrerade läkemedel utifrån vårdens behov och önskemål. I vår fabrik i Matfors produceras flytande läkemedel. Vi ingår i Unimedic-koncernen och ägs av MedCap AB (Publ) www.unimedic.se

Har du några års erfarenhet av kvalificerat QA-arbete och känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär? Är du en analytisk person som gillar att lösa utmaningar? Då ska du söka tjänsten som QA till detta spännande tillväxtföretag inom en unik industri. Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete i en innovativ framtidsbransch. Hos oss blir du en del av en prestigelös organisation med engagerade medarbetare där beslutsvägarna är snabba och förändringstakten hög. Vi har en öppen organisation och för rätt person finns gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Till vår QA-avdelning söker vi en person med en akademisk utbildning med inriktning mot kemi, farmaci eller liknande och som har gedigna kunskaper inom kvalitetssäkring. Du kommer att jobba i nära samarbete med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning. Du erbjuds ett ansvarsfullt jobb i ett stimulerande klimat med högt i tak och blir en del av en grupp ambitiösa medarbetare som har roligt på jobbet.

Ditt arbete innefattar olika typer av QA-uppgifter men där fokus kommer att ligga på produktionsavdelningen. Att utbilda, stödja och tydligt kommunicera blir en viktig del i ditt arbete.

Erfarenhet från industriell QA-miljö är meriterande liksom god inblick i läkemedelstillverkning och EU-GMP krav samt hantering av CC, avvikelser, CAPA och reklamationer. Framtagande, granskning samt uppdateringar av styrande dokument är en del av dina arbetsuppgifter. Du kommer också att ansvara för valideringar och riskbedömningar inom ditt område och kan även komma att genomföra inspektioner utanför det egna företaget.

Då vi arbetar enligt LEAN så förväntas du kunna bidra till att ständigt identifiera, förbättra och effektivisera arbetsprocesserna främst inom QA.

Som person är du öppen och positiv. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. I ditt arbete är du pålitlig och ansvarstagande, du har en stark analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du trivs i ett arbetsklimat som består av öppenhet och flexibilitet. Du har en god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt som externt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är nödvändiga. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice och att du gärna har ett par års erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter. För denna tjänst förutsätts också att du har god kännedom om GMP-regelverket. Tjänsten avser tillsvidare, heltid, med placering i fabriken i Matfors.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker Tjänst: ”QA Unimedic” Vi ber dig söka omgående, dock senast den 19 april 2020.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 19 april 2020

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47