15 mars 2019
Redovisningsekonom till Sundsvalls Expressbyrå
Du erbjuds frihet under ansvar i ett stimulerande klimat med högt i tak. Du ges även möjlighet till att vara med och påverka och utveckla vår ekonomifunktion i nära samarbete med kollegor, ekonomichef och ledning.

Sundsvalls Expressbyrå är ett 100-årigt familjeföretag som är verksamt inom transporter, flytt och magasinering mot företag, offentliga organisationer och privatpersoner. Företaget har en stark tillväxt och omsätter idag ca 220 MSEK med totalt 240 anställda. Kontor finns i Stockholm, Göteborg samt huvudkontor i Sundsvall.

Är du en driven och strukturerad person som trivs att arbeta självständigt? Vill du arbeta i ett utvecklande tillväxtföretag? Då ska du söka tjänsten som Redovisningsekonom hos Sundsvalls Expressbyrå.

Du erbjuds en ansvarsfull roll där du arbetar med en stor bredd av uppgifter. Du arbetar nära Ekonomichefen i upprättandet av årsbokslut och delårsrapporter. Då vi är en liten ekonomiavdelning arbetar du brett inom ekonomi. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i uppgifter som att stötta våra chefer i analys och uppföljningar.  

Arbetet är varierande och innefattar bland annat ansvar för att sköta den löpande bokföringen, avstämningar, periodiseringar, moms- och skattedeklarationer, rapportering och att ta fram underlag för årsbokslut samt årsredovisningar. Vidare arbetar du med kontroll av värdeminskning och avskrivningar av våra fordon.

Som person är du strukturerad, noggrann och prestigelös. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig och mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet. Med en positiv inställning trivs du att jobba i en familjär företagaranda där initiativ och problemlösning värderas högt.

Vi söker dig som är utbildad Redovisningsekonom och med ett par års arbetslivserfarenhet inom ekonomisidan. Vi förutsätter att du är en erfaren dataanvändare med mycket goda kunskaper i program inom MS Office samt är van att arbeta i ekonomisystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.  

Du erbjuds frihet under ansvar i ett stimulerande klimat med högt i tak. Du ges även möjlighet till att vara med och påverka och utveckla vår ekonomifunktion i nära samarbete med kollegor, ekonomichef och ledning.

Tjänsten avser anställning hos Sundsvalls Expressbyrå, omfattning heltid, med placering på huvudkontoret.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 7 april 2019.

 

Snabbfakta:

Företag: Sundsvalls Expressbyrå

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 7 april 2019

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72