3 oktober 2019
Redovisningsekonom till växande koncern
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta all löpande bokföring och avstämningar för bolagen inom koncernen.

Är du en driven och lösningsfokuserad person som trivs att arbeta självständigt? Vill du jobba i en växande koncern som ligger i framkant inom sin bransch? Då ska du söka tjänsten som redovisningsekonom hos detta väletablerade bolag i Timrå.

Du erbjuds en ansvarsfull roll på en liten ekonomiavdelning där du får arbeta med en stor bredd av uppgifter i nära samarbete med ekonomichefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta all löpande bokföring och avstämningar för bolagen inom koncernen. Du sköter fakturering, kontering, in- och utbetalningar, moms- och skattedeklarationer, eu- och import-moms, projekt såväl intern- som externredovisning, lagerbokföring, hantering av transaktioner avseende fastighet och maskiner, stor mängd transaktioner samt avstämning av månadsbilagor avseende såväl resultat- och balansräkning. Du deltar i koncernredovisning samt framtagande av årsbokslut och årsredovisning.

Som person är du strukturerad, noggrann och prestigelös. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Eftersom du har både interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Med en positiv inställning trivs du att jobba i en familjär företagaranda där initiativ och problemlösning värderas högt.

Vi söker dig som är utbildad redovisningsekonom och med ett par års arbetslivserfarenhet inom ekonomisidan. Vi förutsätter att du är en erfaren dataanvändare med goda kunskaper i program inom MS Office samt är van att arbeta i ekonomisystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Tjänsten avser tillsvidareanställning hos bolaget med placering i Timrå, tillsättning snarast möjligt (provanställning tillämpas).

Rekryteringen sker genom Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Redovisningsekonom till växande koncern”. Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 27 oktober 2019.

 

Snabbfakta:

Företag: Väletablerat bolag

Ort: Timrå

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 27 oktober 2019

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47