24 maj 2018
Redovisningsekonom till XLENT, Sundsvall
XLENT är ett privatägt bolag som själv sätter sin agenda för redovisning och rapportering. Ekonomiavdelningen som är placerad i Sundsvall servar samtliga bolag inom koncernen. Vi behöver idag stärka upp vårt team i Sundsvall som idag består av sex personer. Ta chansen att få vara med på denna spännande resa och få arbeta i ett företag där du får vara med och skapa nya möjligheter och forma tjänsten utefter din kompetens

XCG är ett starkt växande konsultbolag inom IT- och managementkonsulting med 23 bolag och 350 medarbetare mellan Malmö och Umeå. Med en platt organisation, entreprenöriell kultur och drivna medarbetare skapar vi ett modernt konsultbolag.

XLENT är ett privatägt bolag som själv sätter sin agenda för redovisning och rapportering. Ekonomiavdelningen som är placerad i Sundsvall servar samtliga bolag inom koncernen.  Vi behöver idag stärka upp vårt team i Sundsvall som idag består av sex personer. Ta chansen att få vara med på denna spännande resa och få arbeta i ett företag där du får vara med och skapa nya möjligheter och forma tjänsten utefter din kompetens.

Arbetsuppgifter:

Du har helhetsansvaret för dina egna bolag, både svenska och norska, vilket innebär löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, bokslut samt myndighetrapportering och årsredovisningar utifrån både svenska och norska avtal och lagar. I den här rollen har du möjlighet att skapa nya möjligheter och forma tjänsten utifrån din kompetens.

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, gärna från högskola samt några års erfarenhet av redovisning gärna från konsultbolag.  Det är önskvärt att du arbetat med norsk redovisning samt myndighetsrapportering, bokslut och årsredovisningar utifrån norska regler och lagar. Det är en stor fördel om du kan tala och skriva det norska språket. Kunskaper inom affärssystemet Maconomy är meriterande.

Trivs du med att arbeta självständigt och är en drivande och noggrann person kan detta vara din nya utmaning. Det är också viktigt att du är nyfiken, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt vill bidra till en öppen och lättsam stämning på arbetsplatsen och i ditt team.

Sundsvall är känt för sin vackra natur och omgiven av berg, älvar och hav. 2017 blev staden prisad som Sveriges vackraste stad, och erbjuder goda möjligheter till natur – och fritidsaktiviteter, idrott, shopping, restauranger m.m.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Sundsvall.

För mer info om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringsansvarig, Minna Nikkanen på Rutinera i Sundsvall på

+46 70-316 72 72 eller skicka in din ansökan via e-post: minna.nikkanen@rutinera.se. Då intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in den så fort som möjligt, dock senast 3 juni.

 

 

 

Snabbfakta:

Företag: XLENT

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 3 juni 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72