31 januari 2019
Redovisningsekonom
HL Display Sundsvall befinner sig i ett expansivt skede och kommer nu att utöka sitt ekonomiteam med en redovisningsekonom.

HL Display är experter på varuexponering och butikskommunikation och skräddarsyr unika butikslösningar för detaljhandeln som gör det möjligt att öka försäljningen, spara arbetstidskostnader, skapa differentiering och förstärka varumärkenas synlighet. Vi har tillverkning i fyra länder med verksamhet på 44 marknader genom egna säljbolag samt utvalda partners. Våra butikslösningar är idag installerade i 295 000 butiker över hela världen. Koncernen omsätter ca 1 400 msek och har ca 1 100 anställda varav 125 i Sundsvall. Mer information om oss här: www.hl-display.com/sv-SE/

HL Display Sundsvall befinner sig i ett expansivt skede och kommer nu att utöka sitt ekonomiteam med en redovisningsekonom.

Du erbjuds en ansvarsfull administrativ roll och blir länken mellan ekonomi, ledning och logistik. Du ingår i den svenska redovisningsgruppen och sköter rapportering för både den lokala verksamheten samt för ett antal bolag inom koncernen. I arbetet rapporterar du till Finanschefen. Din roll innebär att säkerställa redovisningsfunktionen så att processerna möter organisationens kort- och långsiktiga verksamhetsmål. Du har god förståelse för lager och momsregler utifrån ett ekonomiskt perspektiv.

Arbetet varierar och spänner över en stor bredd av uppgifter såsom:

Hantera leverantörsfakturor, betalningar och avstämningar. Löpande redovisning, resultatsammanställning och bokslut. Ta fram statistik, analysera nyckeltal samt kostnads-uppföljningar. Ansvara för att sköta månads- och årsbokslut, skatte- och momsredovisning, årsredovisning samt deklaration. Arbetsuppgifter för att stötta vår controllerfunktion förekommer också i denna roll.

Vi söker dig med flera års erfarenhet i en liknande position, meriterande om du har din bakgrund inom industri och/eller lager. Du har en kandidatexamen i ekonomi med inriktning mot företagsekonomi och/eller redovisning.

Som person är du pålitlig och ansvarstagande, du har en god analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Du har lätt för att samarbeta och har en god social och kommunikativ förmåga. Då vi är ett internationellt bolag vill vi att du kan kommunicera i tal och skrift obehindrat på svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt något affärssystem, meriterande med Jeeves.

Tjänsten avser anställning hos HL Display, heltid, tillsvidare med placering i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till anna.ottosson@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 28 februari 2019.

Snabbfakta:

Företag: HL Display AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 28 februari 2019

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47