29 april 2022
Redovisningskonsult till Bokoredo
Är du en affärsdriven och analytisk person som trivs med ett helhetsansvar för kunden? Vill du jobba smart, digitalt med personlig redovisning i en fin organisation där man samarbetar och stöttar varandra? Då ska du söka tjänsten som Redovisningskonsult hos Bokoredo.

Bokoredo erbjuder kvalitativ löpande bokföring och redovisning till ett lågt pris. Genom smarta tekniska lösningar, digitalisering av den löpande bokföringen möjliggör att tiden kan användas till smartare saker som att ge kvalificerad rådgivning och personlig service till kunder runt om i hela landet. Bokoredo är med andra ord som vilken kvalificerad redovisningsbyrå som helst, förutom att vi är lite smartare, lite smidigare och framförallt lite billigare. Redovisningsbyrån grundades i Stockholm 2013, har idag ca 50 anställda och är sedan 2018 är en del av Ludvig & Co. Läs mer på www.bokoredo.se

Hos oss erbjuds du en ansvarsfull roll där du får möjlighet att jobba med både stora och mindre företagskunder inom många olika branscher. Du får utvecklas steg för steg och kommer på sikt få jobba med de mest kvalificerade delarna inom redovisning.

I din roll som redovisningskonsult får du möjlighet att fokusera på problemlösning på ett kreativt plan. Du arbetar med analys, rådgivning och kundkontakter. I din roll har du fullt kundansvar och får support i ditt arbete av ett dedikerat redovisningsteam som sköter det löpande arbetet åt dig. Ditt fokus ligger istället på rådgivning och arbetet med såväl månads- och årsbokslut, samt skatt- och deklarationer.

Din tjänst är indelad i fyra olika delar: kundansvar för hela leveransen, handledning för sitt egna team, controlling för att säkerställa rätt leverans samt projektledning där man håller ihop och samordnar allt från deadlines, lagar och skatter m.m.

Vi söker dig med ett starkt affärsfokus, hög servicenivå och med god förståelse för ekonomiska samband och redovisning. Som person har du en god analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Eftersom du har många kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet samt trivs i en högpresterande miljö där initiativ och problemlösning värderas högt.

För att passa hos oss har du några års erfarenhet av brett ekonomi-/redovisningsarbete från en redovisningsbyrå med erfarenhet av såväl månads- och årsbokslut, samt skatt- och momsdeklarationer. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice, framför allt i Excel samt har goda kunskaper i ekonomisystem, meriterande med erfarenhet av Fortnox och Capego. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har en grundläggande nivå på engelska.

Tjänsten avser anställning hos Bokoredo, omfattning heltid med flexibel arbetstid. Placeringsort Sundsvall med omnejd (distansarbete). Då huvudkontor och kunder finns i Stockholm förekommer det ibland resor i tjänsten men det mesta sköts digitalt.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson anna.ottosson@rutinera.se 070-380 70 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Redovisningskonsult Bokoredo”. Då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 22 maj 2022.

Snabbfakta:

Företag: Bokoredo

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 22 maj 2022

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Rekryterare & Konsultchef

070 380 70 47