13 september 2021
Rekryterare och konsultchef till Rutinera
Vill du jobba med att hitta rätt person till rätt plats? Är du en social person som trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor? Har du en förmåga att skapa långsiktiga relationer och tycker om att göra affärer? Då ska du söka tjänsten som Rekryterare & Konsultchef till Rutinera och bli vår nya efterlängtade kollega.

Rutinera är ett lokalt bemannings- och rekryteringsföretag i Sundsvall som hjälper till att hitta rätt kompetens vid såväl tillfällig som långsiktig personalförstärkning. Nischade på rekryteringar inom tjänstemannasidan från administrativa roller till chefsbefattningar och positioner i högsta ledningsnivå. Företaget grundades 2009 och är idag en väletablerad verksamhet som i huvudsak förser det lokala näringslivet med uppskattade bemannings- och rekryteringslösningar men som även åtar sig uppdrag i hela Sverige. Kunderna är allt från små lokala bolag till stora internationella företag och som finns etablerade inom alla branscher. Läs mer på: www.rutinera.se

Ditt arbete innebär att stötta företag med en effektiv och strukturerad rekryteringsprocess genom ett stort personligt engagemang. I din roll får du möta såväl personer i högsta ledningsnivå som operativa chefer ute i verksamheten för att diskutera kommande personalbehov. Du har eget ansvar för dina uppdrag allt från planering, genomförande till slutförande, givetvis genom stöd och i nära samarbete med oss kollegor inne på kontoret. Din tjänst innebär både försäljning, hantering av rekryteringsuppdrag samt uthyrning av konsulter.

Som rekryterare ansvarar du för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar kundmöten, offerthantering, administration, search, urval, intervjuer, tester, referenstagning och matchning.

Som konsultchef sköter du processen kring uthyrning av personal inom tjänstemannasidan. Du har personalansvar för dina konsulter samt kundansvar för våra uppdragsgivare. Arbetsuppgifterna innefattar matchning, förhandling, avtalsskrivning och uppföljning.

Vi söker dig med en akademisk utbildning samt arbetslivserfarenhet inom personalområdet, har du dessutom en bakgrund från bemannings- och rekryteringsbranschen är det meriterande.

Med en glad och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där inre drivkraft och viljan att lyckas värderas högt. Du är en god kommunikatör som på ett professionellt och affärsmässigt sätt företräder och samordnar rekryteringsarbetet. Du är mån om att ge bästa möjliga service och kvalitet samt förstår vikten av kundfokus. Du är en duktig administratör med god förmåga att prioritera och strukturera upp ditt arbete.

Du är flytande i svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Vi förutsätter att du är en van användare av program inom MSOffice. Då våra kunder finns etablerade på olika orter så förekommer det ibland resor, främst inom Västernorrlands län, därav krävs B-körkort.

Tjänsten avser heltid, tillsvidare med anställning hos Rutinera. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Sundsvall. Som anställd hos oss erbjuds du bli certifierad inom det arbetspsykologiska testverktyg vilket vi använder oss av vid rekrytering, urval och utveckling.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Petra Elf petra.elf@rutinera.se 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Rekryterare Rutinera” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 30 september 2021.

Snabbfakta:

Företag: Rutinera

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 30 september 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47