9 juni 2021
Reservdelssäljare till Sund Birsta
Är du en teknikintresserad person med starkt driv och kundfokus? Har du en förmåga att skapa goda relationer, ge service och göra affärer? Då ska du söka tjänsten som reservdelssäljare till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av maskiner, hanteringssystem, reservdelar, service och ingenjörstjänster till sluthanteringen i stålvalsverk. Företaget har ca 120 anställda globalt, huvudkontor i Sundsvall och en omsättning på över 500 MSEK. Sund Birsta är en del av Danieli Group – ett väletablerat och världsledande bolag inom branschen som levererar kompletta stålverk, från ugn till utlastning av färdigt stål. Läs mer på: www.sundbirsta.com

Som reservdelssäljare ansvarar du för offerthantering, försäljning och inköp av reservdelar samt servicetjänster. Du rapporterar till kundservicechefen och tillhör avdelningen Customer Service.

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot och handlägga förfrågningar och order samt att ansvara över bevakningen av utestående offerter, order och beställningar. Du sköter inköp av reservdelar och servicetjänster samt utarbetar reservdelsrekommendationer. Rollen innefattar även uppdatering av priser, leveranstider och leveransvillkor, upprätta exportdokument samt fakturering av reservdelar och servicetjänster. Du arbetar i nära samarbete med övriga reservdelssäljare samt Area Managers.

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse och som har jobbat ett par år med teknisk försäljning, har du dessutom en bakgrund från tillverkande industri och närliggande branscher är det meriterande. Du har en ingenjörsutbildning alternativt annan form av teknisk utbildning. Då vi finns på alla marknader ser vi gärna att du har internationell erfarenhet.

Du är en driven och affärsmässig person som är mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet och förstår vikten av kundfokus. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt. Att tillsammans med kollegor arbeta mot ett gemensamt mål är för dig en självklarhet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, har du dessutom andra språkkunskaper är det ett plus. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt har erfarenhet av något affärssystem.

Tjänsten avser heltid, anställning hos Sund Birsta med placering i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf petra.elf@rutinera.se 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Reservdelssäljare Sund Birsta” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 22 augusti 2021.

Snabbfakta:

Företag: Sund Birsta

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 22 augusti 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47