23 december 2021
Roplan söker medarbetare inom produktion, montage & lager
Vi söker medarbetare till vår produktionsanläggning i Timrå med inriktning mot vår montageavdelning med inslag av lagerarbete.

Roplan är ett OEM-företag (Original Equipment Manufacturer) som designar, utvecklar och tillverkar specialdesignade roterande mekaniska axeltätningar. Företaget grundades 1977, omsätter ca 300 MSEK och är verksamma på den internationella marknaden med kunder främst inom livsmedel-, läkemedel-, fordon-, gruv-, papper- & massaindustrin men även inom den marina sidan. Bolaget ägs av IDEX Corporation, har idag ca 140 anställda med huvudkontor i Årsta och fabrik i Timrå samt verksamheter i Kina, USA och England. På den nya fabriken i Timrå arbetar 50 anställda inom bland annat produktion, produktionsteknik, planering och inköp. Läs mer på: www.roplan.com

Har du tekniskt intresse, industrierfarenhet och god känsla för mekanik, noggrannhet och kvalitet kan denna tjänst vara något för dig. Du trivs med varierande arbetsuppgifter med inslag av administration. Då vi jobbar i en internationell koncern samt har utländska kund- och leverantörskontakter ser vi gärna att du kan kommunicera på både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerhet och kvalité i första rummet och är lyhörd för feedback. Du värderar laganda och har ett utåtriktat och positivt förhållningssätt gentemot din omgivning. I rollen förväntas du ta stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter samt självständigt driva ditt arbete. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För denna tjänst söker vi dig som har:

  • Flera års erfarenhet av industri samt av arbete inom produktion, montering och lager.

Det är meriterande men inget krav om du har:

  • Kunskaper inom ritningsläsning
  • Truckkort
  • Tidigare arbetat med fordonsmekanik

Tjänsten avser heltid på dagtid.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf petra.elf@rutinera.se 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Montage & lager Roplan” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 23 januari 2022.

Snabbfakta:

Företag: Roplan

Ort: Timrå

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 23 januari 2022

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47