3 oktober 2018
Säljare till Teknikutbildarna
Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer?

Teknikutbildarna är ett av Sveriges största utbildningsföretag med ett brett utbud av kurser, framförallt inom många teknikområden. Med drygt 30 anställda omsätter vi ca 45 miljoner och har kontor i Sundsvall, Gävle och Solna. Inom el och automation har vi allt från en grundutbildning för elektriker med olika inriktningar som installation, larm och automation till kurser inom elsäkerhet, lagar, regelverk och arbetsmetoder. Vi har även utbildningar inom underhåll och produktion, säkerhet och arbetsmiljö. www.teknikutbildarna.se

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov, sälja enkla kursplatser så väl som mer komplexa utbildningslösningar och paket?

Då ska du söka tjänsten som Säljare hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i vårt säljteam.

Då vi är i en expansiv fas har vi behov av att förstärka vårt säljteam med ytterligare en säljare till vårt kontor i Gävle.

Ditt arbete innebär att under eget ansvar genomföra säljprocessen via telefon där du presenterar våra produkter och upplägg. Du bearbetar såväl nya som befintliga företag genom olika leads, avtal, kampanjer m.m. I din roll utarbetar du offerter och registrerar order i affärssystem. Vid mässor/event deltar du som representant för Teknikutbildarna samt även vid behov genomför kundbesök.

Du arbetar utifrån en säljbudget vilket innebär såväl planering som uppföljning av säljarbetet i samarbete med försäljningschef och övriga i säljteamet.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av kvalificerat sälj- och marknadsbearbetning B2B, meriterande om du har erfarenhet från försäljning av IT-lösningar. Du är resultatinriktad och målmedveten med god förmåga att bearbeta kunder, skapa affärer och göra avslut. Du har ett eget driv och gillar att jobba självständigt men även tillsammans med kollegor. Du är affärsmässig och mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt.

Du har som lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterat med utbildning inom försäljning. Vi förutsätter att du är en erfaren dataanvändare med mycket goda kunskaper i program inom MS Office samt något affärssystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har även goda kunskaper i engelska.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning hos Teknikutbildarna (provanställning tillämpas), omfattning heltid må-fr dagtid med placering i Gävle.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till: petra.elf@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 31 oktober 2018.

Snabbfakta:

Företag: Teknikutbildarna

Ort: Gävle

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2018

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47