14 april 2021
Säljare till Teknikutbildarna
Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov, sälja enkla kursplatser till såväl mer komplexa utbildningslösningar och paket? Då ska du söka tjänsten som Säljare hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i vårt säljteam.

Teknikutbildarna är ett av Sveriges största utbildningsföretag med ett brett utbud av kurser till näringslivet, framför allt inom el- och driftsäkerhet, arbetsmiljö, produktion och energi. Med drygt 35 anställda omsätter vi ca 42 miljoner och har kontor i Sundsvall, Gävle och Solna. Genom vår elektrikerskola utbildar vi varje år närmare 400 elektriker inom installation, industri, automation, distribution samt larm- och säkerhet. Läs mer på: www.teknikutbildarna.se

2020 var ett rekordår med mycket god lönsamhet. Vi växer, vi vill fortsätta växa och vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa. Vi har behov av att förstärka vårt säljteam med ytterligare en säljare till något av våra kontor i Sverige.

Ditt arbete innebär att under eget ansvar genomföra säljprocessen via telefon där du presenterar våra produkter och upplägg. Du bearbetar såväl nya som befintliga företag genom olika leads, avtal, kampanjer m.m. I din roll utarbetar du offerter och registrerar order i affärssystem. Vid mässor/event deltar du som representant för Teknikutbildarna samt även vid behov genomför kundbesök. Du arbetar utifrån en säljbudget vilket innebär såväl planering som uppföljning av säljarbetet i samarbete med försäljningschef och övriga i säljteamet.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av kvalificerat sälj- och marknads-bearbetning B2B. Du är resultatinriktad och målmedveten med god förmåga att bearbeta kunder, skapa affärer och göra avslut. Du har ett eget driv och gillar att jobba självständigt men även tillsammans med kollegor. Du är affärsmässig och mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt.

Du har som lägst gymnasiekompetens. Du får gärna vara utbildad elektriker och /eller ha erfarenhet från industribranschen. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt har kunskaper i något affärssystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt god nivå på engelska.

Tjänsten avser anställning hos Teknikutbildarna, omfattning heltid, med placering antingen på huvudkontoret i Sundsvall alternativt på något av våra lokalkontor i Gävle eller Solna. Som anställd hos oss erbjuds du förmåner såsom: friskvårdsbidrag, förmånsportal, sommartid samt kollektivavtal.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Petra Elf 070-760 64 47, petra.elf@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange ”Säljare Teknikutbildarna” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 9 maj 2021.

Snabbfakta:

Företag: Teknikutbildarna

Ort: Sundsvall, Gävle, Solna

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 9 maj 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47