14 september 2018
Senior Controller till Senseair
Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö? Då ska du söka tjänsten som Controller hos Senseair i Delsbo.

Senseair gruppen som ingår i Koncernen Asahi Kasei Microdevices Corporation, är ett expanderande, innovationsbaserat gassensorföretag med miljöinriktning. Beläget i natursköna Dellenbygden i Hälsingland ligger huvudkontoret där företaget utvecklar och producerar infraröda gassensorer och har hela världen som marknad. Med över 25 års erfarenhet och samarbete i olika high-tech-konsortier har Senseair skapat en stor och bred teknikbas samt ett unikt ”know-how” i produktionsmetodik för gasmätare och är världsledande inom sin nisch. Våra sensorer kan bl.a. användas till: behovsstyrd ventilation, personsäkerhet, växtoptimering, framtidens hälsovård, miljöövervakning ute/inne, energioptimering m.m. Läs mer på www.senseair.com

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö?

Då ska du söka tjänsten som Controller hos Senseair i Delsbo. Vi erbjuder dig ett utmanande och mycket tillfredsställande arbete som en nyckelperson i vår ekonomifunktion där du ingår i ett team av fyra medarbetare.

Arbetsuppgifter

I din roll som controller ansvarar du för löpande analys och framtagande av rapporter avseende företagets finansiella ställning. Du arbetar självständigt med företagets budget och prognoser samt medverkar vid bokslut och även vid koncernbokslut och annan finansiell koncernrapportering. Vidare är du ekonomifunktionens kontaktperson gentemot produktion- och säljledning där du bidrar med analyser och kvalitetssäkring i finansiella frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av arbete på en ekonomifunktion, gärna Produktions controller i ett medelstort eller stort företag i en industriell och internationell miljö. Du har en Civilekonomexamen eller motsvarande utbildning med inriktning företagsekonomi och/eller industriell ekonomi. Har du även kunskaper inom koncernredovisning är det meriterande.

För att trivas i rollen är du en person som motiveras av förbättringsarbete och utveckling av ett företags processer. Du har en lösningsfokuserad inställning och du tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter självständigt och med hög kvalitet. Du har en mycket god analytisk förmåga, är noggrann och har lätt för att samarbeta med olika personligheter och funktioner. Det är även av stor vikt att du har förmågan att kunna se helheter och tydliga samband.

Då vi är ett internationellt bolag vill vi att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en mycket god användare av olika program och system, främst Excel. Meriterande om du har erfarenhet och kunskaper av affärssystemet Monitor.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning hos Senseair, heltid med placering i Delsbo. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till anna.ottosson@rutinera.se. Märk ämnesfältet med ”Controller”. Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 7 oktober 2018.

Snabbfakta:

Företag: Senseair

Ort: Delsbo

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 7 oktober 2018

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47