28 februari 2019
Senior Redovisningsekonom till NP3
Vi söker dig med flera års erfarenhet och gedigen kunskap inom redovisning, meriterande om du har bakgrund från fastighetsbranschen.

NP3 är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter i främst norra Sverige. Företaget grundades 2010 i Sundsvall och har idag 42 anställda. Fastighetsbeståndet består av cirka 1 308 000 kvm i uthyrningsbar yta fördelat på 344 fastigheter inom främst segmenten handel, industri/logistik och kontor. Fastighetsbeståndet är indelat i sex affärsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Anställda finns i alla sex affärsområdena. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholms lista för medelstora bolag och marknadsvärdet på fastighetsportföljen uppgår till drygt 10 miljarder kronor. Läs mer här: https://np3fastigheter.se/

Nu behöver vi utöka vårt team med en senior Redovisningsekonom som med sin långa erfarenhet och kompetens kan stötta upp vår ekonomiavdelning.

Du erbjuds en ansvarsfull roll där arbetet varierar och spänner över en stor bredd av uppgifter. Du arbetar tillsammans med Redovisningschefen med bland annat koncernredovisning och upprättande av delårsrapporter och koncernbokslut. Du kommer få möjlighet att vara delaktig i bolags- och fastighetstransaktioner. En mycket viktig del av rollen är att stötta dina kollegor i frågor som rör redovisning. Bolagsbeskattning är också ett område du kommer att arbeta med och utvecklas inom.

Vi söker dig med flera års erfarenhet och gedigen kunskap inom redovisning, meriterande om du har bakgrund från fastighetsbranschen. Du har en högskoleexamen i ekonomi med inriktning mot redovisning och/eller företagsekonomi. Erfarenhet från koncernredovisning, gärna IFRS, är meriterande men inget krav.

Som person är du glad, positiv och gillar samarbete. Du är prestigelös, flexibel och trivs i en föränderlig miljö. Du drivs av utveckling och av att leverera med hög kvalitet. Arbetet kräver också att du är strukturerad, noggrann och har en god analytisk förmåga samt att du kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Vi förutsätter att du är van att arbeta i olika ekonomisystem och är en duktig användare av Excel.

Tjänsten avser heltid, tillsvidare med placering på NP3 Fastigheters huvudkontor i Sundsvall. Start och lön enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till anna.ottosson@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 21 mars 2019.

Snabbfakta:

Företag: NP3 Fastigheter AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 21 mars 2019

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47