25 mars 2022
Servicetekniker till EagleBurgmann
Är du en erfaren Servicetekniker med problemlösningsförmåga? Ta då denna chans till nya utmaningar då vårt duktiga team i Sundsvall söker förstärkning med en ny medarbetare.

EagleBurgmann Sweden AB ingår i EagleBurgmannkoncernen med ca 5800 medarbetare och 790 miljoner Euro i omsättning. Huvudkontoren samt huvuddelen av produktionen ligger i Wolfratshausen i Bayern samt i Niigata i Japan. Koncernen har 60 dotterbolag och 130 serviceverkstäder spridda över världen.  I Sverige är vi 24 anställda och har en omsättning på 90 MSEK. Läs mer på www.eagleburgmann.com eller www.eagleburgmann.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med försäljningsingenjörer och servicetekniker som är specialiserade på renovering av mekaniska tätningar och som arbetar med installationer av våra mekaniska tätningar och boxpackningar ute hos kund.

Arbetet är omväxlande och du erbjuds en varierande tjänst där du jobbar inne på vår verkstad där vi renoverar mekaniska tätningar samt är ute på industrier hos våra kunder för att montera våra produkter. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. förebyggande underhåll, felsökning, mek, reparationer samt montage av nya produkter. Det kommer även att finnas vissa tillfällen då du får gå in och fördela arbetet när ni åker ut på industrierna.

Våra internutbildningar ser till att du alltid håller en hög kunskapsnivå in om vårt produkt- och branschområde.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk/mekanisk utbildning eller har erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga
  • Erfarenhet från industrin och har arbetat ute i fält
  • Erfarenhet av säkerhetsarbete
  • B-körkort (krav)

Då arbetet innebär mycket kundkontakt efterfrågar vi dig som har lätt för att kommunicera, är initiativtagande samt har god samarbetsförmåga.

Tjänsten avser anställning hos EagleBurgmann, omfattning heltid med placering i Sundsvall. I arbetet ingår en del resande inom Sverige med övernattningar.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information eller frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson 070-380 70 47 eller anna.ottosson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange ”Servicetekniker” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer pågår löpande är du välkommen in med din ansökan snarast, dock senast 15 maj 2022.

Snabbfakta:

Företag: EagleBurgmann Sweden AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 15 maj 2022

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Rekryterare & Konsultchef

070 380 70 47