12 juli 2018
Skadereglerare till Dina Försäkringar
Som Skadereglerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att handlägga olika typer av skador som rör egendom och lösöre.

Vi är 12 försäkringsbolag med kontor på 45 orter över hela landet och samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda www.dina.se

Trivs du med dagliga kundkontakter och i en roll där du får ansvara för att lösa problem på bästa möjliga sätt? Då ska du söka tjänsten som Skadereglerare hos Dina Försäkringar Jämtland Västernorrland.

Som Skadereglerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att handlägga olika typer av skador som rör egendom och lösöre. Målsättningen för ditt arbete är att ha nöjda kunder genom en effektiv och korrekt skadereglering. Arbetet innebär att ta emot inkommande telefonsamtal, lyssna på kundens ärende, ge god service och därefter registrera, dokumentera och reglera skadan.

Du ingår i ett skadeteam bestående av skadechef och skadereglerare som verkar inom alla våra försäkringsområden. Utöver kollegorna på skadeavdelningen så har du även mycket kontakt och samarbete med de andra medarbetarna på våra lokala kontor i Jämtland och Västernorrland. Du, liksom övriga skadereglerare i de andra Dina-bolagen runt om i landet erbjuds löpande interna utbildningar inom arbetsområdet.

Din viktigaste egenskap är förmågan att kommunicera med våra kunder vilket innebär att du har en positiv och lösningsorienterad attityd, att du är lyhörd och tydlig samt att du inte är rädd för att fatta beslut. Vidare är du en noggrann och strukturerad administratör där stor vikt läggs vid din förmåga att dokumentera, vilket krävs i en reglerad bransch som vår.

Vi söker dig med lägst en gymnasieutbildning och med erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna i en roll som skadereglerare. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt erfarenhet från något affärssystem. Krav på flytande svenska i både tal och skrift samt grundläggande nivå i engelska.

Tjänsten avser tillsvidare med anställning hos Dina Försäkringar Jämtland Västernorrland, omfattning heltid, med placering i Sundsvall.

Denna rekrytering sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Elf på 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till: petra.elf@rutinera.se eller registrerar dig på rutinera.se och märker ansökan Skadereglerare. Din ansökan vill vi ha senast den 19 augusti 2018.

Snabbfakta:

Företag: Dina Försäkringar

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 19 augusti 2018

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47