16 oktober 2018
Speditör till Industri
Till vårt logistikcenter söker vi en strukturerad och målmedveten speditör.

Vår uppdragsgivare är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Bolagets 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat varje dag. Ca 2000 av de anställda arbetar på olika produktions- och R&D-enheter på ett flertal orter i Sverige.

Till logistikcentret i Sundsvall söker vi nu en strukturerad och målmedveten speditör.

Dina arbetsuppgifter innebär att koordinera och organisera leveranser både för inrikes och internationella transporter. Större delen av våra leveranser är för den internationella marknaden vilket ställer kunskap om internationella regler och avtal. Du kommer att jobba i ett team om tre personer men även ingå i en större grupp inom skeppning och logistik.

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning i botten, gärna kompletterad med eftergymnasial eller högskolenivå inom transport och logistik. Har du dessutom erfarenhet av att jobba internationellt så är det meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och trivs med att arbeta i en serviceinriktad roll. Du är lösningsorienterad och har förmågan att driva och nå avslut. Du är noggrann och strukturerad samt flexibel och öppen för snabba förändringar. Vidare så har du lätt för att samarbeta och har en god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina kontakter såväl internt som externt.

Eftersom vi är en internationell koncern och du kommer ha löpande kontakter med agenter, transportörer och våra egna enheter runtom i världen så ställer vi höga krav på goda kunskaper i engelska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt god erfarenhet av systemhantering (transport- och affärssystem).

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Placering: Sundsvall

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, Vikariat på 12 månader med stora möjligheter till förlängning alternativt tillsvidareanställning hos vår uppdragsgivare.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera men du blir anställd hos vår uppdragsgivare. För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Minna Nikkanen 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se samt registrerar dina uppgifter på www.rutinera.se. Märk gärna ämnesfältet med ”Speditör” Då urval sker löpande ber vi dig skicka in den omgående, dock senast den 30 oktober 2018.

Snabbfakta:

Företag: Rutinera

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72