19 januari 2021
Speditör till Sund Birsta
Är du en teknikintresserad person som tycker om kundservice, planering och administration? Då ska du söka tjänsten som Speditör till Sund Birsta som med sin svenska banbrytande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör på den internationella marknaden.

Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av maskiner, hanteringssystem, reservdelar, service och ingenjörstjänster till sluthanteringen i stålvalsverk. Företaget har ca 120 anställda globalt, huvudkontor i Sundsvall och en omsättning på över 500 MSEK. Sund Birsta är en del av Danieli Group – ett väletablerat och världsledande bolag inom branschen som levererar kompletta stålverk, från ugn till utlastning av färdigt stål. Läs mer på: www.sundbirsta.com

Som speditör ansvarar du för att sköta all planering och samordning kring leveranser av våra produkter ut till kunder runt om i världen. Arbetsuppgifterna innebär administration av transportdokument, boka transporter (flyg, väg, tåg, båt), registrera frakter, samordna kontakt med speditörer, transportbolag och agenturer samt sköta fakturering.

Du rapporterar till kundservicechefen och tillhör Kundserviceavdelningen som består av reservdelssäljare, inköpare och speditörer. Utöver dina ordinarie arbetsuppgifter arbetar du nära och stöttar dina kollegor på avdelningen som fokuserar på eftermarknaden med mål att sälja reservdelar, service och förbättringar.

Vi söker dig med ett par års arbetslivserfarenhet inom logistik/spedition och har du dessutom en yrkesinriktad utbildning inom området så är det meriterande.

Som person är du driven och ansvarstagande och trivs i en serviceinriktad roll där både struktur och noggrannhet är av stor vikt. Du är van att arbeta självständigt och kan se både detaljer men samtidigt ha koll på helheten. Du har lätt för att samarbeta, är social samt har en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Då vi jobbar internationellt och rollen innefattar många utländska kontakter är mycket goda kunskaper i engelska ett krav. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt har erfarenhet av något affärssystem.

Tjänsten avser heltid, anställning hos Sund Birsta med placering i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf petra.elf@rutinera.se 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Speditör Sund Birsta” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 14 februari 2021.

Snabbfakta:

Företag: Sund Birsta

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 14 februari 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47