24 maj 2018
System- & metodstöd inom anläggningsinformation MittSverige Vatten & Avfall
Vi har nu ett stort fokus på anläggningsinformation och behöver förstärka vår grupp inom Metod & Systemstöd med ytterligare en person som kan vara med i vårt utvecklingsprojekt gällande vår framtida hantering av digitaliserad anläggningsinformation.

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten. Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar. Läs mer på www.msva.se

Vill du arbeta med och utveckla vår digitaliserade anläggningsinformation inom VA? Är du duktig på att hantera information? Då ska du söka tjänsten som System- och metodstöd inom affärsområdet Vatten och Avlopp.

Vi har idag 300 mil ledningar och 500 anläggningar som vi underhåller och vi ansvarar för att invånarna i våra kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar.

Vi har nu ett stort fokus på anläggningsinformation och behöver förstärka vår grupp inom Metod & Systemstöd med ytterligare en person som kan vara med i vårt utvecklingsprojekt gällande vår framtida hantering av digitaliserad anläggningsinformation. Vi fokuserar även på att höja kvalitén för att förbättra befintlig information.

Ditt arbete innebär att ta fram arbetsmetoder och jobba med våra stödsystem, främst för våra ledningsnät. Du arbetar med information i vårt GIS-system ( vi arbetar idag med Geosecma), vilket innebär bl.a. olika typer av GIS-analyser, statistik, export och import av data. Tillsammans med övriga medarbetare på enheten stöttar ni affärsområdet Vatten och Avlopp. En viktig del är också att samarbeta med kommunerna avseende informationsutbyte för GIS.

Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av hantering och digitalisering av anläggningsinformation samt får gärna arbetat i system inom GIS och PLM. Vidare ser vi att du arbetat med hantering och analyser av informationsmängder.

Som person är du en problemlösare med en stark analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är strukturerad och tycker om att arbeta med förbättringar, samt kommunicerar väl i tal och skrift. Du har lätt för att lära dig nya system och trivs att arbeta självständigt likväl som i grupp.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, heltid med placering på vårt kontor i centrala Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 17 juni 2018.

Snabbfakta:

Företag: MittSverige Vatten & Avfall

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 juni 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72