12 november 2021
Systemutvecklare – fullstack, backend och frontend till Haldor
Vi söker flera utvecklare som vill vara med på en spännande och utmanande tillväxtresa hos oss på Haldor!

Vi på Haldor brinner för skola och digitalisering och är ett av få företag i världen som utvecklar pedagogiska tjänster för skola som är sömlöst integrerade i Microsoft Teams. Idag används våra tjänster av kunder i 22 länder och vi står inför en spännande internationaliseringsresa. Vi har ett nära samarbete med Microsoft och har fått utmärkelserna Microsoft Education Partner of the Year Finalist 2020 samt Microsoft Sweden Partner of the Year 2018. Läs mer på haldor.se

På Haldor bygger vi nästa generations digitala lösningar för skola och utbildningsverksamhet. För att ligga i framkant av den utvecklingen behöver vi systemutvecklare som är intresserade av att jobba med den senaste tekniken och utmana sig själv i hur man bygger bra lösningar och nyttjar de tjänster som finns tillgängliga!

Vi är ett litet team som behöver bli fler för att öka takten i vår utveckling. Du kommer få jobba med flera erfarna och duktiga kollegor med en stark teamkänsla där man möter framgångar och utmaningar tillsammans. Teamet jobbar väldigt nära varandra för att skapa de bästa lösningarna och se till så att alla våra tjänster håller toppkvalitet. Vi jobbar utifrån en DevOps-kultur där vi ser till att teamet kan jobba från kodning till produktion.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling men också en vilja att lära sig nya saker. Viljan att bidra i teamet och dela med sig av sina kunskaper är självklar. Du ska tycka att det är viktigt att våra leveranser ger önskad effekt hos våra kunder. Att ta saker från kodning till produktion med ansvarskänsla är centralt.

Helst ska du ha erfarenhet som Fullstack-utvecklare, men har du fokus på Frontend eller Backend och tycker detta låter intressant – hör av dig ändå! Vi är Microsoft-fokuserade, särskilt på backend. Vi utvecklar vår backend i .NET och .NET Core med C# som språk. Vår frontend görs med modern JavaScript. Kunskap i React och Redux är meriterande.

Vi integrerar våra lösningar till Microsoft 365, så erfarenhet och förståelse av de tjänster som finns där samt Microsoft Graph API är meriterande. Om du har kunskaper och erfarenhet av SQL, Data Factory, Power BI, Docker, Kubernetes, AKS är det också ett plus. Eftersom vi jobbar nära Microsoft försöker vi så långt det går att nyttja de tjänster som finns i Microsoft Azure så om du inte redan har erfarenhet av dessa tjänster så kommer du få det.

Tjänsten avser anställning hos Haldor, heltid, placeringsort Sundsvall med möjlighet att förlägga del av arbetet på distans.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information eller frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anna Ottosson 070-380 70 47, anna.ottosson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på rutinera.se. OBS! ange ”Systemutvecklare Haldor” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 5/12 2021.

Snabbfakta:

Företag: Haldor AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 5 december 2021

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47