12 januari 2023
Teamleader till tolkförmedlingen på Global Talk Sweden AB
Vill du jobba i en verksamhet där människan är i fokus och få vara med att bidra till att personer inte bara lyssnar på varandra utan även förstår varandra? Vill du vara med på en tillväxtresa och stärka vår position som en kvalitetsaktör på den svenska marknaden? Då ska du söka tjänsten som Teamleader till tolkförmedlingen på Global Talk som är specialister på att hjälpa myndigheter, kommuner, sjukhus, polisen, domstolar och många fler med deras tolkärenden i olika situationer.

Global Talk är en internationell tolkförmedling och är en av världens snabbast växande leverantör av språktjänster. Bolaget är idag verksamma i Sverige, Nederländerna och Belgien, omsätter över 45 miljoner Euro och har stora tillväxtplaner i såväl Sverige som internationellt. Global Talk Sweden AB består idag av 2 500 välutbildade tolkar, översättare och kulturspecialister och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Företaget kan hantera över 200 språk och är en välkänd aktör främst inom den offentliga sektorn men åtar sig även uppdrag inom den privata där man erbjuder allt från affärs- och konferenstolkar till samhällstolkar och bestyrkta översättningar. Läs mer på www.globaltalk.se

Vi söker dig som vill leda och driva vår tolkförmedling till nya höjder genom att effektivisera och förbättra våra processer. Som Teamleader ansvarar du för den operativa ledningen av tolkförmedlingen, tolkarna och kunderna. Du coachar och vägleder dina medarbetare när det gäller innehåll och personliga utvecklingsmål. Du omvandlar signaler från medarbetarna till konkreta åtgärder och förbättringar av processerna. Du underlättar och motiverar dina medarbetare att utveckla sina talanger och få ut det bästa av sig själva. Du arbetar proaktivt och är medansvarig för att uppnå de operativa målen, rapporterar till VD och är en del av teamet i Sundsvall.

Vi ser gärna att du har minst 3 års ledarerfarenhet, gärna i en callcentermiljö eller inom företagstjänster där du haft mycket kundkontakt. Du trivs av att arbeta i team i en miljö där man samverkar med många olika personer både inom och utom den egna organisationen. Som person är du driven, resultatinriktad med en förmåga att förändra. Du precis som oss sätter kunden i fokus och jobbar för att hitta de bästa lösningarna för alla parter. Som ledare är det viktigt att du kan se saker ur ett helhetsperspektiv och förser ditt team med riktning, instruktioner och coaching för att skapa goda förutsättningar för ett effektivt arbete. Du är kommunikativ, har lätt för att formulera dig väl i både svenska och engelska samt har god erfarenhet av att arbeta i MSOffice.

Vi erbjuder ett fritt, stimulerande och utvecklande arbete i ett starkt och vinnande team i ett av Europas största tolkförmedlingsföretag. Global Talk tror på jämställdhet, inkludering och mångfald i arbetslivet och vill därmed uppmuntra sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi är övertygade om att våra olika erfarenheter hjälper oss att växa och utvecklas framåt!

Tjänsten avser direktanställning hos Global Talk Sweden AB, omfattning heltid. Placeringsort Sundsvall. Vi erbjuder flexibel arbetstid med möjlighet att förlägga del av arbetet på distans.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson, 070-380 70 47 eller anna.ottosson@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se. Ange att du söker tjänsten ”Teamleader” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då vi intervjuar löpande är du välkommen med din ansökan redan idag, annars senast den 5 februari 2023.

Snabbfakta:

Företag: Global Talk Sweden AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 5 februari 2023

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Rekryterare & Konsultchef

070 380 70 47