29 oktober 2018
Teknisk Förvaltare Castellum Sundsvall
Vill du driva och leda projekt där kunden och fastigheterna är i fokus? Vill du arbeta i ett utvecklande företag med god laganda? Då ska du söka tjänsten som teknisk förvaltare hos Castellum i Sundsvall.

Castellum är en av landets största fastighetsägare och fastighetsutvecklare samt ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 80 miljarder SEK. Vi har stark lokal närvaro i ett 20-tal städer runt om i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. 250 000 människor går varje dag till jobbet i våra lokaler som består av 683 kommersiella fastigheter för näringsliv och myndigheter. Vad vi än gör är människan i centrum, och fastigheten runt om. Läs mer på www.castellum.se

Vill du driva och leda projekt där kunden och fastigheterna är i fokus? Vill du arbeta i ett utvecklande företag med god laganda? Då ska du söka tjänsten som teknisk förvaltare hos Castellum i Sundsvall.

Du ansvarar för att upprätta långsiktiga underhållsplaner för befintliga fastighetsbestånd och följer upp kostnadsutfall och åtgärdsaktiviteter. Du planerar och tar fram beslutsunderlag och kostnadskalkyler i frågor som rör drift, underhåll, investeringar och hyresgästanpassningar. Vidare planerar du både små och stora projekt, ansvarar för inköp och upphandling av lokala avtal samt ansvarar för att hålla god kontakt med kunder och leverantörer. Du ser till att aktuella lagar och föreskrifter följs samt sköter kontakten med myndigheter i frågor som bygglov, miljö och energi. Vidare stöttar du driften i tekniska frågor samt har ett nära samarbete med fastighetsansvariga.

Vi söker dig med minst ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du får gärna vara byggtekniskt kunnig och arbetat inom byggbranschen. Teknisk utbildning från högskola/universitet eller likvärdig är meriterande. Du bör ha kunskaper och erfarenhet av att arbetat med beslutsunderlag och kostnadskalkyler då det är en stor del i arbetet.

Som person är du framåt och driven och trivs i en bred och ansvarsfull roll. Du har lätt för att möta människor och är van att arbeta i projekt. Vidare är du resultatinriktad, har lätt för att samarbeta likväl som du arbetar självständigt. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga både intern och extern och är lyhörd.

Vi vill att du har flytande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska. Vi förutsätter att du behärskar MS Office väl, samt har lätt för att hantera affärssystem. Körkort B är ett krav, då du ofta har möten ute hos kund.

Placering: Castellums nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall

Tjänstens omfattning: Heltid

Start: Omgående

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Minna Nikkanen 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se Märk gärna din ansökan med ”Teknisk förvaltare”. Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 20 november 2018.

Snabbfakta:

Företag: Castellum

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 20 november 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72