28 januari 2020
Teknisk Projektledare
Vi söker en driven projektledare som tycker om att arbeta i en samordnarroll, och som har lätt för människor.

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Bolagets 13 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat varje dag. Det arbetar ca 2000 anställda i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder.  Det finns flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.

Till vår avdelning i Sundsvall söker vi nu en driven projektledare för konsultuppdrag som trivs att arbeta i en internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter innebär att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare. Vidare ansvarar du för uppdragens lönsamhet och övergripande tid- och resursplanering. Du hanterar också budget och ekonomisk uppföljning. 

Som person är du företagets ansikte utåt och har lätt att anpassa dig efter olika människor och kulturer. Du bör var en förtroendeingivande person som är driven, orädd och framåt. Du tycker om att leda och arbeta parallellt med ett flertal projekt och trivs att ha en central roll. Vidare är du strukturerad, målinriktad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt.  Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och kan ta egna initiativ. Lättlärd och systematisk är egenskaper som värderas högt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning gärna inom industrin. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och har förmåga att förstå tekniskt komplexa lösningar. Erfarenhet av Lean är meriterande.

Vi förutsätter att du har god allmän datavana samt behärskar MS Office väl. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.

Vår uppdragsgivare erbjuder ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Placering: Sundsvall

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, Konsultuppdrag på minst 12 månader med möjlighet till en tillsvidare tjänst hos vår uppdragsgivare.

Tjänsteresor ingår i tjänsten.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall AB. För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta bemanning- och rekryteringsansvarig Minna Nikkanen, 070-316 72 72 eller via mail minna.nikkanen@rutinera.se Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.rutinera.se under -sök jobb, -registrera din profil samt bifogar din ansökan. Märk gärna ämnesfältet med ” Projektledare”. Då urval sker löpande ber vi dig skicka in den omgående, dock senast den 18 feb 2020.

Snabbfakta:

Företag: Valmet

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 18 februari 2020

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72