24 september 2018
Teknisk projektledare till industri
Dina arbetsuppgifter innebär att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare.

Vår uppdragsgivare är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Bolagets 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat varje dag. Ca 2000 av de anställda arbetar på olika produktions- och R&D-enheter på ett flertal orter i Sverige.

Till vår serviceavdelning i Sundsvall söker vi nu en driven projektledare för ett längre konsultuppdrag och som trivs att arbeta i en internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter innebär att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare. Vidare ansvarar du för uppdragens lönsamhet och övergripande tid- och resursplanering. Du hanterar också budget och ekonomisk uppföljning.

Som person är du företagets ansikte utåt för kunden och har lätt att anpassa dig efter olika människor och kulturer. Du bör var en förtroendeingivande person som är driven, orädd och social. Du tycker om att leda och arbeta parallellt med ett flertal projekt och trivs att vara ”spindeln i nätet”. Vidare är du strukturerad, målinriktad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och kan ta egna initiativ. Lättlärd och systematisk är egenskaper som värderas högt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning, gärna från mekanisk- eller processindustri. Du kan vara utbildad på såväl gymnasie-, eftergymnasial eller högskolenivå inom teknik/projektledning eller annat relevant kompetensområde. Du bör ha ett tekniskt intresse och en förmåga att förstå tekniskt komplexa lösningar.

Vi förutsätter att du har god allmän datavana samt behärskar MS Office väl. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Placering: Sundsvall

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, Konsultuppdrag på minst 12 månader med stora möjligheter till en tillsvidare tjänst hos vår uppdragsgivare.

Resor kan ingå i tjänsten.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera och du blir uthyrd som konsult hos vår uppdragsgivare. För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta bemanning- och rekryteringsansvarig Minna Nikkanen 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se samt registrerar dina uppgifter på www.rutinera.se. Märk gärna ämnesfältet med ” Projektledare” Då urval sker löpande ber vi dig skicka in den omgående, dock senast den 10 oktober 2018.

Snabbfakta:

Företag: Industri

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 10 oktober 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72