8 november 2019
Teknisk projektledare

Vår uppdragsgivare är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Bolagets 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat varje dag. Det arbetar ca 2000 anställda i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder.  Det finns flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.

Till vår serviceavdelning i Sundsvall söker vi nu en driven projektledare för konsultuppdrag som trivs att arbeta i en internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter innebär att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare. Vidare ansvarar du för uppdragens lönsamhet och övergripande tid- och resursplanering. Du hanterar också budget och ekonomisk uppföljning.

Som person är du företagets ansikte utåt för kunden och har lätt att anpassa dig efter olika människor och kulturer. Du bör var en förtroendeingivande person som är driven, orädd och social. Du tycker om att leda och arbeta parallellt med ett flertal projekt och trivs att vara ”spindeln i nätet”. Vidare är du strukturerad, målinriktad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt.  Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och kan ta egna initiativ. Lättlärd och systematisk är egenskaper som värderas högt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning, gärna från mekanisk eller processindustrin. Du kan vara utbildad på såväl gymnasie-, eftergymnasial eller högskolenivå inom teknik/projektledning eller annat relevant kompetensområde. Du bör ha ett tekniskt intresse och en förmåga att förstå tekniskt komplexa lösningar.

Vi förutsätter att du har god allmän datavana samt behärskar MS Office väl. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Placering: Sundsvall

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, Konsultuppdrag på minst 12 månader med stora möjligheter till en tillsvidare tjänst hos vår uppdragsgivare.

Resor kan ingå i tjänsten.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall AB. För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du in genom att registrera din profil samt bifoga cv och personligt brev på www.rutinera.se Märk din ansökan med ”Projektledare”. Då urval sker löpande ber vi dig skicka in den omgående, dock senast den 29 nov 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Snabbfakta:
Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72