4 februari 2021
Trafikstrateg till Din Tur
Vill du vara den som ansvarar över den strategiska utvecklingen för vår framtida kollektivtrafik inom Västernorrlands län? Trivs du att jobba mål- och resultatinriktat med planering, strategi och utveckling? Då ska du söka tjänsten som trafikstrateg till Din Tur.

Din Tur är Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke. Din Tur är ett kommunalförbund som ägs av dess medlemmar vilka är Region Västernorrland och länets sju kommuner. Verksamheten består idag av ca 60 anställda och finns etablerade med kontor i Kramfors och kundcenter i Ånge. Läs mer på: www.dintur.se

I din roll ansvarar du för att ta fram en tydlig målbild för kollektivtrafiken och utveckla den tillsammans med länets kommuner och region. Som strateg bidrar du till ökad kunskap om kollektivtrafikens behov, vilka omvärldsfaktorer som påverkar utvecklingen och vilka konsekvenser som förändringarna medför. Du tillhör trafikenheten och rapporterar till trafikchefen samt är t.f. trafikchef vid frånvaro av ordinarie trafikchef.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Ta fram och uppdatera strategiska dokument
  • Leda arbetet med myndighetens mål- och resursplan
  • Leda och delta i utvecklingsprojekt, samverkans- och uppföljningsmöten.

Vi söker dig med god insikt i regional infrastrukturplanering och med erfarenhet av systematiskt utvecklingsarbete, gärna inom kollektivtrafiken. Du har en eftergymnasial utbildning inom samhällsplanering alternativt civilingenjör. Du är van att driva projekt, anbud- och upphandlingsarbete samt känner dig trygg med att leda möten och genomföra presentationer.

Som person är du både drivande, analytisk och strukturerad samt trivs att arbeta självständigt i en funktion som kräver god planerings- och prioriteringsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och har en god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt som externt.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en van användare av program inom MSOffice varav mycket goda kunskaper i Excel, har du dessutom erfarenhet av planeringssystemet Rebus är det meriterande.

Tjänsten avser tillsvidareanställning hos Din Tur som strävar efter att vara en attraktiv och flexibel arbetsgivare. Du arbetar heltid med flexibel arbetstid och möjlighet till att förlägga viss del av arbetet på distans. Då tjänsten innebär resor inom länet så är lämplig placeringsort någonstans i Västernorrland.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Trafikstrateg Din Tur” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 28 februari 2021.

Snabbfakta:

Företag: Din Tur

Ort: Västernorrland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 28 februari 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47