4 februari 2021
Trafikutvecklare till Din Tur
Vill du vara den som är med och utvecklar framtidens kollektivtrafik inom Västernorrlands län? Trivs du att jobba lösningsorienterat med projekt, planering och samordning? Då ska du söka tjänsten som trafikutvecklare till Din Tur.

Din Tur är Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke. Din Tur är ett kommunalförbund som ägs av dess medlemmar vilka är Region Västernorrland och länets sju kommuner. Verksamheten består idag av ca 60 anställda och finns etablerade med kontor i Kramfors och kundcenter i Ånge. Läs mer på: www.dintur.se

I din roll ansvarar du för att utveckla kollektivtrafiken i nära samarbete med övriga kollegor inom trafikenheten samt med externa parter inom länets kommuner och region. Du tillhör trafikenheten och rapporterar till trafikchefen.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Utarbeta produktionsunderlag, produktion och resandestatistik samt analysera detta gentemot andra regionala trafikmyndigheter, kommuner och trafikföretag
  • Planera och samordna trafik
  • Arbeta fram attraktiva och kostnadseffektiva trafiklösningar
  • Anbud- och upphandlingsarbete
  • Leda och delta i utvecklingsprojekt, samverkans- och uppföljningsmöten.

Vi söker dig med erfarenhet av systematiskt utvecklingsarbete gärna inom kollektivtrafiken samt har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis samhällsplanering, ekonomi eller logistik. Du är van att självständigt driva projekt, anbud- och upphandlingsarbete samt känner dig trygg med att leda möten och genomföra presentationer.

Som person trivs du med att arbeta strukturerat och självständigt i en funktion som kräver god planerings- och prioriteringsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en van användare av program inom MSOffice varav mycket goda kunskaper i Excel, har du dessutom erfarenhet av planeringssystemet Rebus är det meriterande.

Tjänsten avser tillsvidareanställning hos Din Tur som strävar efter att vara en attraktiv och flexibel arbetsgivare. Du arbetar heltid med flexibel arbetstid och möjlighet till att förlägga viss del av arbetet på distans. Då tjänsten innebär resor inom länet så är lämplig placeringsort någonstans i Västernorrland.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Trafikutvecklare Din Tur” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 28 februari 2021.

Snabbfakta:

Företag: Din Tur

Ort: Västernorrland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 28 februari 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47