24 maj 2018
Underhållssamordnare MittSverige Vatten & Avfall
Nu behöver vi förstärka vår avdelning Processtöd med en person som kan samordna helheten inom underhållsområdet genom att ta fram underhållsplaner för vårt långsiktiga underhållsarbete, arbeta med utveckling och uppföljning inom underhåll samt bidrar till kompetensutveckling för övriga inom företaget.

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten. Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar. Läs mer på www.msva.se

Är du en driven person som vill utveckla vårt strategiska underhållsarbete? Då ska du söka tjänsten som Underhållssamordnare inom affärsområdet Vatten och Avlopp.

Vi har idag 300 mil ledningar och 500 anläggningar som vi underhåller och vi ansvarar för att invånarna i våra kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar.

Nu behöver vi förstärka vår avdelning Processtöd med en person som kan samordna helheten inom underhållsområdet genom att ta fram underhållsplaner för vårt långsiktiga underhållsarbete, arbeta med utveckling och uppföljning inom underhåll samt bidrar till kompetensutveckling för övriga inom företaget. Du fungerar som ett stöd för chefer i drift och projekt samt arbetar nära kollegorna på avdelningen. Då tjänsten är ny finns stora möjligheter att få vara med och utveckla och forma denna roll.

Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av underhållsarbete inom industri eller liknande verksamhet samt har vana av att arbeta med underhållsplaner samt förebyggande underhåll.

Som person har du stor drivkraft och intresse av att vilja utveckla och förbättra inom området underhåll. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp, är tålmodig och har lätt för att samarbeta. Du har god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt på kontoret som med medarbetare ute på våra anläggningar.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, heltid med placering på vårt kontor i centrala Sundsvall. Då jobbet även innebär resor i tjänsten ställer vi krav på körkort.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 17 juni 2018.

Snabbfakta:

Företag: MittSverige Vatten & Avfall

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 juni 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72