6 december 2018
Utbildare/Säljare av Etacs hjälpmedel
Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och brinner för människor och hjälpmedel? Är du intresserad av sälj och vill arbeta i ett välkänt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka denna tjänst.

UTBILDARE/SÄLJARE AV ETACS HJÄLPMEDEL

Söker just du en intressant säljtjänst hos ett värdestyrt och marknadsledande företag med välkänt varumärke? ETAC är ledande inom sin bransch och erbjuder hjälpmedel med flexibla lösningar och högkvalitativa produkter i världsklass. Med sunda värderingar och kompetent personal, skapar Etac långsiktiga lösningar och mervärde för sina kunder. Läs mer på www.etac.com  

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och brinner för människor och hjälpmedel? Är du intresserad av sälj och vill arbeta i ett välkänt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka denna tjänst.

Vi är ett team på sex säljare och en försäljningschef som är utspridda på flera orter i Sverige men har ett nära samarbete. Nu behöver vi rekrytera en Utbildare/Säljare med Norrland som arbetsfält.

Arbetsuppgifter:

Som Utbildare/Säljare arbetar du självständigt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom vårdsektorn. Du blir specialist på våra välkända produkter vilket innebär att du presenterar, demonstrerar och säljer in ETACS produktsortiment som exv.  manuella rullstolar, barnhjälpmedel, hygienprodukter och sittdynor med fokus på kund- och användarnytta. Vidare bokar du in workshops, utbildar och inspirerar, samt supportar våra kunder. Du planerar och lägger upp ditt eget arbete, identifierar behov samt skapar och vårdar långsiktiga kundrelationer.

Kvalifikationer:

Vi vill att du är utbildad fysioterapeut eller arbetsterapeut och har några års erfarenhet inom vården, alt. att du arbetat med liknande produkter inom medicinteknikbranschen. Har du arbetat i en säljande roll eller utbildat inom vård- eller hjälpmedelsbranschen är det meriterande, men inte ett krav. ETAC erbjuder ett bra introduktionsprogram samt utbildning av våra produkter till våra nyanställda. Det är viktigt att du har ett stort intresse och engagemang för vår bransch och våra produkter.

För att trivas i rollen bör du ha ett eget driv och engagemang, tycka om att arbeta självständigt och har god planeringsförmåga. Du har lätt för att kommunicera, brinner för kontakten med människor och är resultatinriktad. Vidare är du förtroendeingivande och pedagogisk som person. Personliga egenskaper värderas högt.

Då du reser en del i tjänsten krävs det att du är flexibel och trivs med att köra bil. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper i MS Office samt behärskar svenska och engelska väl. Körkort B är ett krav, bil ingår i tjänsten.

Tjänstens omfattning: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Omgående

Placeringsort: Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Luleå eller Piteå eller närliggande.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall AB, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se och märk gärna ämnesfältet med ”Utbildare” Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 31 dec 2018.

 

Snabbfakta:

Företag: ETAC

Ort: Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Luleå, Piteå eller närliggande.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 december 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72