15 juli 2019
Utvecklingsingenjör till Absolicon
Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du ingår i ett team av ingenjörer på vår tekniska avdelning som arbetar med projekt gällande forskning och utveckling av våra produkter och tillverkningsprocesser.

Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består Idag av ca 25 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se

Byt jobb och börja arbeta med solenergi! Absolicon säljer världens bästa koncentrerande solfångare som massproduceras i våra robotiserade produktionslinor. Tillsammans med parters förändrar vi världens energiförsörjning – från fossila bränslen till solenergi. Sök tjänsten som Utvecklingsingenjör på Absolicon och arbeta i vårt team för att rädda klimatet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du ingår i ett team av ingenjörer på vår tekniska avdelning. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra i olika projekt gällande forskning och utveckling av våra produkter och tillverkningsprocesser. Ditt arbete innebär att ansvara för mekanisk konstruktion, utveckling och design samt sköta vissa inköp inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad maskiningenjör eller med mekanisk utbildning på yrkesskola. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av mekanisk konstruktion och god kunskap om tillverkningsprocesser, har du dessutom kompetens inom el så är det ett plus.

Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik. Du ska vara självgående, ta egna initiativ och brinna för utveckling och innovativa lösningar. Du är prestigelös, flexibel och positiv till förändringar. Då vi jobbar internationellt ställer vi krav på mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt CAD-program.

Tjänsten avser anställning hos Absolicon, omfattning heltid med placering i Härnösand.

Ansökan

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange vilken tjänst du söker ”Utvecklingsingenjör Absolicon” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 31 augusti 2019.

Snabbfakta:

Företag: Absolicon

Ort: Härnösand

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 augusti 2019

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47