14 augusti 2019
VD till Artboard
Vi söker nu en VD som framgångsrikt har arbetat med ledning av personal, produktions – och processutveckling samt kvalitetsstyrning.

Artboard är ett etablerat bolag med över 35 års erfarenhet av tillverkning och design av både enkla och komplext formade kompositpaneler som pressade delar och strukturer till järnväg- och marinindustrin. Artboard arbetar med avancerad pressteknik såväl som omfattande design – och konstruktion, och våra kunder består av världens största tåg – och fartygstillverkare runt om i världen. Bolaget med sin produktion är beläget i Timrå.  http://www.artboard.se/

Vi söker nu en VD som framgångsrikt har arbetat med ledning av personal, produktions – och processutveckling samt kvalitetsstyrning. 

Som VD innebär din roll att kontinuerligt driva förbättringsarbete och utveckla processer för att säkerställa en optimal och kostnadseffektiv hållbar drift av verksamheten. Dina arbetsuppgifter innefattar planering, genomförande och uppföljning av produktionen samt att utveckla och förbättra flöden och arbetsmetoder. Du ansvarar också för fabrikens kvalitets- och miljöarbete. Tillsammans med övrig ledning arbetar du aktivt med strategiska planer och utveckling. Till din hjälp har du ett 30-tal medarbetare, en viktig del av arbetet blir att leda, coacha och entusiasmera personalen för att på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för en ansvarsfull och engagerande kultur. En annan del av arbetet innebär ekonomisk planering, budgetering samt löpande rapportering.

Vi söker dig som framgångsrikt har arbetat med produktions- och processutveckling, kvalitetsstyrning samt ledning av personal. Du har en akademisk utbildning, gärna civilingenjör alternativt annan teknisk inriktning.

Du är en engagerad ledare som vågar skapa förändring genom att utmana invanda mönster, du skapar laganda och styr personalen med en klar riktning på ett inspirerande och motiverande sätt. Som person är du driven och trivs med att arbeta självständigt och målstyrt mot att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet.

Då vi jobbar internationellt och har utländska kund- och leverantörskontakter är goda kunskaper i engelska ett krav. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt god erfarenhet av produktions- och affärssystem.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning hos Artboard med placering i Timrå.

Letar du efter nya utmaningar i ett företag med starka produkter och med siktet mot nya höjder? Drivs du av att utveckla både personal och produktion? 

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Minna Nikkanen, 070 – 316 72 72. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se Obs! Ange vilken tjänst du söker ”VD Artboard”. Då rekryteringen pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 8 september 2019.

Snabbfakta:

Företag: Artboard

Ort: Timrå

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 8 september 2019

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72