17 juli 2019
VD till väletablerad industri
Vi söker dig som framgångsrikt har arbetat med produktions- och processutveckling, kvalitetsstyrning samt ledning av personal.

Letar du efter utmaningar i ett företag med siktet på nya höjder i stark tillväxt? Drivs du av att utveckla både produktion och personal? Då ska du söka VD-tjänsten till denna väletablerade industri i östra Värmland. Företaget, som ingår i en större koncern, är nu på väg in i en expansiv fas och söker därför efter en ny VD som vill ansvara för att driva och leda bolaget mot kommande expansion.

Som VD innebär din roll att kontinuerligt driva förbättringsarbete och utveckla processer för att säkerställa en optimal och kostnadseffektiv hållbar drift av verksamheten. Tillsammans med övrig ledning inom koncernen ingår du i ledningsgruppen och arbetar aktivt med strategiska planer och utveckling. Du rapporterar till Koncernchefen.

Dina arbetsuppgifter innefattar planering, genomförande och uppföljning av produktionen samt att utveckla och förbättra flöden och arbetsmetoder. Du ansvarar också för fabrikens kvalitets- och miljöarbete. Till din hjälp har du ett 30-tal kunniga medarbetare, så en viktig del av arbetet blir att leda, coacha och entusiasmera personalen för att på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för en ansvarsfull och engagerande kultur. En annan del av arbetet innebär ekonomisk planering, budgetering samt löpande rapportering.

Vi söker dig som framgångsrikt har arbetat med produktions- och processutveckling, kvalitetsstyrning samt ledning av personal. Du har en akademisk utbildning, gärna civilingenjör alternativt annan teknisk inriktning. Då vi jobbar internationellt och har utländska kund- och leverantörskontakter så är goda kunskaper i engelska ett krav. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt god erfarenhet av produktions- och affärssystem.

Du är en engagerad ledare som vågar skapa förändring genom att utmana invanda mönster, du skapar laganda och styr personalen med en klar riktning på ett inspirerande och motiverande sätt. Som person är du driven och trivs med att arbeta självständigt och målstyrt mot att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning hos detta industriföretag med placering i östra Värmland.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange vilken tjänst du söker ”VD”. Då rekryteringen pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 31 augusti 2019.

 

Snabbfakta:

Företag: Industri

Ort: östra Värmland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 augusti 2019

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47