1 mars 2024
Verksamhetsansvarig till Anipona
Är du en handlingskraftig entreprenör som i en mångsidig roll vill ansvara för att driva och utveckla en växande verksamhet? Då ska du söka tjänsten som Verksamhetsansvarig hos Anipona i Timrå.

Anipona Djurkrematorium är ett familjeföretag som erbjuder kremering av hundar, katter, kaniner och andra husdjur i mellersta Norrland. I nära samarbete med veterinärkliniker och djurägare arbetar företaget med upphämtning, kremering och återlämning av urnor med syfte att ge husdjur ett respektfullt omhändertagande till den sista vilan. Företaget startade 2018 och är verksamt i Västernorrland, Västerbotten, Hälsingland och Jämtlands län, med krematorium i Timrå och Östersund. För mer information www.anipona.se

Rollen som Verksamhetsansvarig är varierande och innebär övergripande ansvar där planering, genomförande och utveckling av driften ligger i fokus. Verksamhetsansvarig ansvarar för personal, ekonomisk uppföljning och processkvalitet. Men det innebär också att möta människor och familjer i sorg, som förlorat en kär familjemedlem och nära vän. Det kräver ett förtroendeingivande och prestigelöst förhållningssätt och en förmåga att ta emot och bemöta våra kunder med respekt och empati, för både avlidna djur och deras familjer. Du ansvarar enskilt för hela driften av verksamheten på daglig basis och rapporterar till bolagets styrelse.

Vi söker dig som framgångsrikt har haft ett övergripande ansvar för drift och kvalitetssäkring. Har du intresse för teknik och mekanik, eller har arbetat praktiskt inom förbränningsteknik eller industriell verksamhet är det meriterande. Du har goda ledaregenskaper för att coacha och samverka med personal både på distans och praktiskt i arbetet. Det praktiska arbetet innebär tunga lyft och kräver att du har god fysik. Du är högst ansvarig för processen som inkluderar transport av avlidna djur från veterinärklinik, kremering, askberedning och packning av urnor. Till krematoriet körs både mindre och större sällskapsdjur. Företaget förmedlar sedan urnan till djurägare enligt överenskommelse. Mötet med våra kunder kräver en god kundorientering och förmåga att möta personer i sorg, kontakt med kunder sker både fysiskt som via mail och telefon.

Arbetsuppgifter och ansvar

  • Självständigt ansvara för verksamhetens dagliga drift, personal och resultat.
  • Aktivt kvalitetssäkra det operativa arbetet i enlighet med gällande lagar, regler och interna rutiner.
  • Tekniska och praktiska arbetsuppgifter med tunga lyft.
  • Ansvara för inköp av varor och tjänster samt attestera fakturor.
  • Skapa budget och följa upp resultat genom att avläsa ekonomiska rapporter.
  • Att vara företagets representant gentemot veterinärkliniker och allmänheten.
  • Med en kreativ och lösningsorienterad inställning utveckla verksamheten i linje med företagets strategi.

I rollen som Verksamhetsansvarig ser vi en affärsdriven, professionell person som arbetar självständigt, praktiskt och målstyrt mot att leverera kvalitet. Du har ett öppet och empatiskt förhållningssätt i mötet med andra människor. Du har ett eget driv och en förmåga att se utifrån ett större perspektiv, där du kan genomföra förbättringsåtgärder och utveckla verksamheten. Som chef är du en engagerad ledare som på ett pedagogiskt sätt leder din personal i både administrativt- och praktiskt arbete och bidrar till en trevlig atmosfär och företagsanda.

Vidare så är noggrannhet av största vikt för att hantera ID- märkningar och siffror, vi förutsätter även att du har erfarenhet och intresse för företagsekonomi och har goda IT- kunskaper.
B- körkort är ett krav.

Tjänsten avser anställning hos Anipona, omfattning heltid med placering i Timrå. Resor till veterinärkliniker och krematorier i företagets upptagningsområde ingår i arbetet.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Linnea Sjödin linnea.sjodin@rutinera.se 070-380 70 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ” Verksamhetsansvarig Anipona”. Då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 24 mars 2024.

Snabbfakta:

Företag: Anipona AB

Ort: Timrå

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 24 mars 2024

Kontakta rekryterare:

Linnea Sjödin

Rekryterare & Konsultchef

070 380 70 47