16 december 2019
Verksamhetschef till Hedern Fastigheter
Vill du arbeta som chef i en motiverande miljö tillsammans med ett kompetent och roligt team? Söker du efter en utmaning i ett arbete med stort ansvar och med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som Verksamhetschef hos Hedern Fastigheter.

Hedern Fastigheter är ett expansivt fastighetsbolag med huvudkontor i Sundsvall.
Hedern Fastigheter som bildades 1997 äger, förvaltar och förädlar kontor, bostäder och kommersiella lokaler.
Den uthyrningsbara ytan uppgår till ca 125 000 m2 fördelat på ett 30-tal fastigheter i Sundsvall, Gävle samt Örnsköldsvik. Fastighetsvärdet uppgår 2019 till drygt 1 miljard kronor.
Mer information om Hedern Fastigheter hittar du på: https://www.hedern.se/

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för Hederns verksamhet. Detta innebär direkt- och övergripande personalansvar över 23 medarbetare. Du ansvar för att bolagets ekonomiska, strategiska och operativa mål innehålls. Du verkställer och implementerar de styrelsedirektiv som ges och leder arbetet i bolagets ledningsgrupp.
Tjänsten innebär också att systematiskt arbeta med arbetsmiljö- och personalfrågor, delegera ansvar, fördela arbete, hålla i möten och vara behjälplig i större projekt.
Du rapporterar till Koncernchefen och företagets styrelse.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom relevant område t.ex. ekonomi, teknik, ledarskap eller annan utbildning inom fastigheter.
Förutom dina teoretiska kunskaper bör du ha några års erfarenhet inom fastighetsbranschen och av att leda och utveckla personal på både strategisk och operativ nivå.
Du har haft budgetansvar samt erfarenhet av att leda större projekt.
Kunskaper inom uthyrning/ombyggnation av fastigheter är meriterande.
Vi förutsätter att du är en god användare av MSOffice. Vi ser också att du kan kommunicera
obehindrat i både tal och skrift både på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Personligt
Du främjar en stabil och förtroendeskapande atmosfär, stödjer och uppmuntrar andra när det uppstår problem, är bestämd, beslutsför, pålitlig och trygg i dig själv.
Du utvecklar andra genom delegering, överlåtande av ansvar samt främjar andras yrkesmässiga och personliga utveckling så att alla kan prestera på bästa sätt.
Du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt, du planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundsvall. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson på Rutinera, 070-380 70 47.
Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se samt registrera din profil på www.rutinera.se och ange ”Verksamhetschef” när du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 12 januari 2020.

Snabbfakta:
Snabbfakta:
Snabbfakta:

Företag: Hedern Fastigheter

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 12 januari 2020

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47