22 april 2021
Verkstadstekniker Absolicon
Är du intresserad av teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som verkstadstekniker hos Absolicon.

Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består idag av ca 30 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se

Som verkstadstekniker tillhör du produktion och jobbar praktiskt med tillverkning av prototyper i vår egen verkstad och övrig tid i produktionen av solkollektorer. Du arbetar med både produktions- och produktutveckling samt med support för legotillverkning.

Produktionen jobbar i nära samarbete med vår avdelning inom teknik, projekt och inköp beståendes av ett team med ingenjörer och specialister som jobbar med hela kedjan från inköp till forskning och utveckling av tekniska produkter och tillverkningsprocesser.

Vi söker dig med erfarenhet av verkstadsarbete såsom maskinbearbetning och svetsning inom teknik/industri. Du har ett stort tekniskt intresse med god känsla för mekanik och praktisk problemlösning. Har du dessutom truck- och traverskort så är det meriterande.

Som person är du framåt, tar egna initiativ och är en god lagspelare. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi jobbar internationellt och har utländska kund- och leverantörskontakter. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice.

Tjänsten avser anställning hos Absolicon, heltid med placering i Härnösand.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se Registrera din ansökan på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Verkstadstekniker Absolicon” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 23 maj 2021.

Snabbfakta:

Företag: Absolicon

Ort: Härnösand

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 23 maj 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47