LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Löne- & personaladministratör till Permobil

Är du en framåtriktad administratör som vill jobba brett inom frågor som rör lön och personal? Trivs du att jobba i ett öppet och lättsamt arbetsklimat med fokus på gott samarbete och hög servicenivå? Då ska du söka tjänsten som löne- & personaladministratör till Permobil.

läs mer

Sund Birsta anställer Automationsingenjörer

Lockas du av ny, bred och spännande teknik och att få vara med i produktutveckling under hela produktionscykeln? Vill du arbeta med anpassade avancerade tekniska lösningar i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som junior eller senior Automationsingenjör till Sund Birsta.

läs mer

Sund Birsta anställer Mekanikkonstruktörer

Lockas du av ny, bred och spännande teknik och att få vara med i produktutveckling under hela produktionscykeln? Vill du arbeta med anpassade avancerade tekniska lösningar i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som junior eller senior Mekanikkonstruktör till Sund Birsta.

läs mer

Ekonomi- & löneadministratör till Sundsvalls Södra Sotningsdistrikt AB

Är du en social och framåtriktad administratör med ett hjärta för siffror? Är du en strukturerad och noggrann person som trivs att jobba i ett öppet och lättsamt arbetsklimat med fokus på gott samarbete och hög servicenivå? Då ska du söka tjänsten som Ekonomi- & löneadministratör hos Sundsvalls södra sotningsdistrikt AB.

läs mer

Mekanikkonstruktör till Aiab energy AB

Är du en teknisk person som vill jobba med produktutveckling och som förstår vikten av kundfokus? Vill du arbeta med anpassade avancerade tekniska lösningar i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som mekanikkonstruktör till Aiab energy och få vara med och bidra till att trygga elförsörjningen i både samhället och i företagsvärlden. Du erbjuds en ansvarsfull roll och är med på vår fortsatta tillväxtresa genom att utveckla, tillverka och leverera lösningar som håller för både dagens och framtidens krav.

läs mer