LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Rekryterare & Konsultchef till Rutinera

Vill du jobba med att hitta rätt person till rätt plats? Är du en social person som trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor? Har du en förmåga att skapa långsiktiga relationer och tycker om att göra affärer? Då ska du söka tjänsten som Rekryterare & Konsultchef till Rutinera och bli vår nya efterlängtade kollega.

läs mer

Regional Account Manager till Fristads

Är du en social person med starkt driv och kundfokus? Har du en förmåga att skapa långsiktiga relationer och tycker om att göra affärer? Då ska du söka tjänsten som Regional Account Manager till Fristads som med mer än 90 år i branschen är en väletablerad leverantör av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design.

läs mer

Finance Manager till Easit

Är du en affärsdriven och analytisk person som trivs med ett helhetsansvar för ekonomisidan? Vill du jobba med internationell redovisning och rapportering? Då ska du söka tjänsten som Finance Manager hos Easit. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir vår nyckelperson för hela ekonomifunktionen.

läs mer

Accounts Assistant till Easit

Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med att leverera service och kvalitet på hög nivå? Vill du jobba med internationell redovisning och rapportering? Då ska du söka tjänsten som Accounts Assistant hos Easit. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du får möjlighet att utvecklas både som yrkesmänniska och som person.

läs mer

Ledande Servicetekniker till Absolicon

Brinner du för energiteknik, teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som Ledande Servicetekniker hos Absolicon.

läs mer

Löneadministratör/Lönekonsult till Solventum

Solventum Redovisningsbyrå AB erbjuder ett unikt serviceutbud med allt inom redovisning, lön och ekonomisk konsultation. Företaget är verksamma i Sundsvall och Härnösand och består av ett team på...

läs mer

Operations Director till HIAB/Z-lyften

Är du en trygg och tydlig ledare som med handlingskraft och energi vill ta ett helhetsgrepp om vår fabrik i Bispgården? Drivs du av att utveckla både medarbetare, produktion och processer? Då kan du vara den Fabrikschef vi söker.

läs mer

Teknisk Produktchef till Sund Birsta

Är du en teknisk person som trivs med utmaningar och förstår vikten av kundfokus? Vill du arbeta med anpassade avancerade tekniska lösningar i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som produktchef/konstruktör till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Processingenjör till Absolicon

Är du en erfaren ingenjör som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som processingenjör hos Absolicon.

läs mer

Reservdelssäljare till Sund Birsta

Är du en teknikintresserad person med starkt driv och kundfokus? Har du en förmåga att skapa goda relationer, ge service och göra affärer? Då ska du söka tjänsten som reservdelssäljare till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Strategisk/operativ inköpare till Absolicon

Är du en erfaren inköpare som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som inköpare hos Absolicon.

läs mer

CNC-operatör till Roplan

Vill du arbeta med mekanisk bearbetning i en roll som ställer höga krav på precision och sinne för kvalitet? Då ska du söka tjänsten som CNC-operatör till denna verkstadsindustri som numera har sin verksamhet i en helt nybyggd fabrikslokal i Timrå.

läs mer

Konsulter inom IT projektledning till Frontit Öresund

Vill du arbeta med projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har drivit komplexa projekt och verksamhetsförändringar? Brinner du dessutom för att arbeta som konsult?
Då ska du söka tjänsten som konsult hos oss på Frontit.

läs mer

Konsulter inom IT projektledning till Frontit Norrköping

Vill du arbeta med projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har drivit komplexa projekt och verksamhetsförändringar? Brinner du dessutom för att arbeta som konsult?
Då ska du söka tjänsten som konsult hos oss på Frontit.

läs mer

Konsulter inom IT projektledning till Frontit Sundsvall

Vill du arbeta med förändringsledning på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har arbetat i komplexa projekt och verksamhetsförändringar?
Då ska du söka tjänsten som Senior konsult hos oss på Frontit.

läs mer