LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Utbildare/Säljare av Etacs hjälpmedel

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och brinner för människor och hjälpmedel? Är du intresserad av sälj och vill arbeta i ett välkänt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka denna tjänst.

läs mer

Ekonomichef till växande koncern

Du ansvarar för att bygga upp, utveckla och leda ekonomienheten med personalansvar för en ekonom.

läs mer

Financial Controller till HL Display

Är du en driven och analytisk person som vill ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö? Då ska du söka tjänsten som Financial Controller hos HL Display i Sundsvall.

läs mer

Teknisk projektinköpare till Industri i Sundsvall

Har du god teknisk bakgrund och vill arbeta med operativt inköp? Nu har du chansen att bli en del av ett spännande globalt bolag. Till vårt team söker vi nu en driven projektinköpare.

läs mer

Performance improvement and Maintenance Manager till Imerys Mineral

Är du en engagerad ledare som vill ansvara för att driva och utveckla både underhåll och personal? Trivs du i en roll där du leder såväl stora som små projekt? Då ska du söka tjänsten som Performance improvement and Maintenance Manager till denna väletablerade produktionsanläggning.

läs mer

Speditör till Industri

Till vårt logistikcenter söker vi en strukturerad och målmedveten speditör.

läs mer

Teknisk projektledare till industri

Dina arbetsuppgifter innebär att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare.

läs mer