LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Quality Assurance till Unimedic i Matfors

Har du några års erfarenhet av kvalificerat QA-arbete och känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär? Är du en analytisk person som gillar att lösa utmaningar? Då ska du söka tjänsten som QA till detta spännande tillväxtföretag inom en unik industri. Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete i en innovativ framtidsbransch. Hos oss blir du en del av en prestigelös organisation med engagerade medarbetare där beslutsvägarna är snabba och förändringstakten hög. Vi har en öppen organisation och för rätt person finns gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

läs mer

Processingenjör till Unimedic i Matfors

Är du en  ingenjör som brinner för att driva förändring och effektiviseringar inom tillverkning och vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Då ska du söka rollen som Processingenjör till denna väletablerade industri.

läs mer

Avdelningschef för administrationen hos Sundsvall Energi

Är du en erfaren chef som tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare vill arbeta klimatsmart och bidra till en hållbar utveckling av Sundsvall? Trivs du i en roll där du får driva, effektivisera och utveckla såväl personal som arbetssätt? Då ska du söka tjänsten som avdelningschef till Sundsvall Energis administrativa avdelning och bli den som ytterst ansvarar för organisationens leverans inom området. Vi erbjuder dig en spännande roll där du både har en operativ och strategisk funktion vilket innefattar ledarskap samt utveckling av verksamhet och medarbetare.

läs mer

IT-tekniker till Arkaden

Är du en nätverkstekniker som tycker om att problemlösa och ge service till kunder och drömmer om routing och switching om nätterna? Då är du rätt för oss!

läs mer

Affärsansvarig till Gabioner Sweden AB

Är du en driven och affärsinriktad person som trivs i en roll där du får utveckla goda och långsiktiga relationer? Har du intresse för teknik och erfarenhet av komplex försäljning? Då ska du söka tjänsten som Affärsansvarig hos Gabioner Sweden.

läs mer

Ekonom till Tvättbjörnen Fastigheter

Är du en strukturerad och noggrann person som vill leverera service och kvalitet på hög nivå? Trivs du i en ansvarstagande roll där du får vara med och bidra till utvecklingen av bolagets ekonomifunktion? Då ska du söka tjänsten som ekonom till oss på Tvättbjörnen och ingå i vårt administrativa team som sitter i våra fina och trevliga kontorslokaler vid södra brofästet i Sundsvall.

läs mer

Webstep söker en Regionchef till Sundsvall

Drivs du av affärer, ledarskap och utveckling? Vill du arbeta med sälj, rekrytering och bemanning?
Nu har du möjligheten att söka rollen som Regionchef till Webstep, vi utvecklar morgondagen.

läs mer

Teamleader till tolkförmedlingen på Global Talk Sweden AB

Vill du jobba i en verksamhet där människan är i fokus och få vara med att bidra till att personer inte bara lyssnar på varandra utan även förstår varandra? Vill du vara med på en tillväxtresa och stärka vår position som en kvalitetsaktör på den svenska marknaden? Då ska du söka tjänsten som Teamleader till tolkförmedlingen på Global Talk som är specialister på att hjälpa myndigheter, kommuner, sjukhus, polisen, domstolar och många fler med deras tolkärenden i olika situationer.

läs mer