LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Säljare till Teknikutbildarna

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov, sälja enkla kursplatser till såväl mer komplexa utbildningslösningar och paket? Då ska du söka tjänsten som Säljare hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i vårt säljteam.

läs mer

Anläggningskonstruktörer till Absolicon

Brinner du för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka till tjänsten som anläggningskonstruktör hos Absolicon som nu utökar och behöver förstärka teknikavdelningen med fler medarbetare.

läs mer

Mekanikkonstruktörer till Absolicon

Brinner du för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka till tjänsten som mekanikkonstruktör hos Absolicon som nu utökar och behöver förstärka teknikavdelningen med fler medarbetare.

läs mer

Produktionspersonal till Roplan

Vi söker medarbetare till tjänsterna som CNC-operatörer, lagerarbetare, montörer samt utleverans.

läs mer

Ekonomichef till Teknikutbildarna

Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med helhetsansvar för ekonomisidan? Då ska du söka tjänsten som Ekonomichef hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarfull roll där du blir vår nyckelperson för hela ekonomifunktionen.

läs mer

Projektledare för produktionslina Absolicon

Är du en erfaren projektledare som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som Projektledare hos Absolicon.

läs mer

Strategisk inköpare till Sund Birsta

Har du erfarenhet av strategiskt inköp och drivs av att hantera nya utmaningar i en föränderlig omvärld? Har du en förmåga att skapa goda relationer och förstår vikten av kundfokus i hela affärsprocessen? Då ska du söka tjänsten som strategisk inköpare till Sund Birsta som med sin banbrytande teknik och innovation är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Projektledare för pilotanläggningar

Är du en erfaren projektledare som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som projektledare hos Absolicon.

läs mer

Mekanikkonstruktör till Sund Birsta

Är du en teknisk person som trivs med utmaningar och förstår vikten av kundfokus? Vill du arbeta med anpassade avancerade tekniska lösningar i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som Mekanikkonstruktör till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Elkonstruktör till Sund Birsta

Är du en erfaren Elkonstruktör som drivs av tekniska utmaningar och förstår vikten av kundfokus? Vill du arbeta med innovativ problemlösning i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som Elkonstruktör till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Automationsingenjör till Sund Birsta

Är du en erfaren Automationsingenjör som drivs av tekniska utmaningar och förstår vikten av kundfokus? Vill du ha ett varierat arbete där du får vara med och utveckla framtidens produkter? Då ska du söka tjänsten som Automationsingenjör till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Automations- & serviceingenjör/Supervisor till Sund Birsta

Är du en teknikintresserad och självgående person som förstår vikten av stort kundfokus och god service? Då ska du söka tjänsten som Automations- & serviceingenjör/ Supervisor till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Konsulter inom IT projektledning till Frontit Öresund

Vill du arbeta med projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har drivit komplexa projekt och verksamhetsförändringar? Brinner du dessutom för att arbeta som konsult?
Då ska du söka tjänsten som konsult hos oss på Frontit.

läs mer

Konsulter inom IT projektledning till Frontit Norrköping

Vill du arbeta med projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har drivit komplexa projekt och verksamhetsförändringar? Brinner du dessutom för att arbeta som konsult?
Då ska du söka tjänsten som konsult hos oss på Frontit.

läs mer

Konsulter inom IT projektledning till Frontit Sundsvall

Vill du arbeta med förändringsledning på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har arbetat i komplexa projekt och verksamhetsförändringar?
Då ska du söka tjänsten som Senior konsult hos oss på Frontit.

läs mer