LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

QA, Quality Assurance till Unimedic

Till vår QA-avdelning söker vi en person med en akademisk utbildning med inriktning mot mikrobiologi och som har gedigna kunskaper inom kvalitetssäkring. Du kommer att jobba nära en större grupp bestående av laboratorieingenjörer, laboranter och laboratoriebiträden samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning.

läs mer

Driven Projektledare

Till vår avdelning i Sundsvall söker vi nu en driven projektledare för konsultuppdrag som trivs att arbeta i en internationell miljö.

läs mer

Redovisningsekonom

HL Display Sundsvall befinner sig i ett expansivt skede och kommer nu att utöka sitt ekonomiteam med en redovisningsekonom.

läs mer

Produktionschef till väletablerad industri

Till fabriken i Söderhamn söker vi en driven ledare som har förmågan att leda och coacha personal samt utveckla flöden, drift, styrning och produktionsplanering.

läs mer

Utbildare/Säljare av Etacs hjälpmedel

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och brinner för människor och hjälpmedel? Är du intresserad av sälj och vill arbeta i ett välkänt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka denna tjänst.

läs mer

Teknisk projektinköpare till Industri i Sundsvall

Har du god teknisk bakgrund och vill arbeta med operativt inköp? Nu har du chansen att bli en del av ett spännande globalt bolag. Till vårt team söker vi nu en driven projektinköpare.

läs mer