LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Ekonomiansvarig till Din Tur

Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår ekonomifunktion? Trivs du att jobba både operativt och strategiskt med frågor som spänner över hela ekonomiområdet? Då ska du söka tjänsten som Ekonomiansvarig till Din Tur.

läs mer

Inköpare till Absolicon

Är du en erfaren inköpare som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka till denna tjänst hos Absolicon som nu utökar sitt inköpsteam med ytterligare en inköpare.

läs mer

Säljare till Haldor

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov för att sedan presentera den bästa lösningen? Då ska du söka tjänsten som säljare hos oss på Haldor, en spännande roll där du kan utvecklas och bli en viktig kugge i vårt säljteam.

läs mer

Platschef till Teknisk Fastighetsservice i Sundsvall

Är du en motiverande och resultatdriven ledare som vill arbeta utvecklande i en snabbväxande koncern? Då kan tjänsten som Platschef hos Teknisk Fastighetsservice vara något för dig.

läs mer

Administrativ assistent till Sund Birsta

Är du en fena på administration, gillar struktur och förstår vikten av stort kundfokus och god service? Då ska du söka tjänsten som Administrativ assistent till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

CNC operatör till Roplan

Vill du arbeta med mekanisk bearbetning i en roll som ställer höga krav på precision och sinne för kvalitet? Då ska du söka tjänsten som CNC-operatör till denna verkstadsindustri som numera har sin verksamhet i en helt nybyggd fabrikslokal i Timrå.

läs mer

Rekryterare och konsultchef till Rutinera

Vill du jobba med att hitta rätt person till rätt plats? Är du en social person som trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor? Har du en förmåga att skapa långsiktiga relationer och tycker om att göra affärer? Då ska du söka tjänsten som Rekryterare & Konsultchef till Rutinera och bli vår nya efterlängtade kollega.

läs mer

Lön- & HR-administratör till industri

Är du en framåtriktad administratör som har potential att både växa och utvecklas? Trivs du att jobba i ett öppet och lättsamt arbetsklimat med fokus på gott samarbete och hög servicenivå? Då ska du söka tjänsten som Lön- & HR-administratör till denna väletablerade industri.

läs mer

Utbildare/Säljare av Etacs hjälpmedel

Vill du bidra till att optimera livskvaliteten för individer med funktionsnedsättning samt deras familj och vårdgivare? Har du bakgrund och erfarenhet inom vården eller medicinteknik och vill bli specialist på högkvalitativa produkter inom hjälpmedel? Då ska du söka tjänsten som Utbildare/Säljare till Etac.

läs mer

Automations- & serviceingenjör/Supervisor till Sund Birsta

Är du en teknikintresserad och självgående person som förstår vikten av stort kundfokus och god service? Då ska du söka tjänsten som Automations- & serviceingenjör/ Supervisor till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Finance Manager till Easit

Är du en affärsdriven och analytisk person som trivs med ett helhetsansvar för ekonomisidan? Vill du jobba med internationell redovisning och rapportering? Då ska du söka tjänsten som Finance Manager hos Easit. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir vår nyckelperson för hela ekonomifunktionen.

läs mer

Accounts Assistant till Easit

Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med att leverera service och kvalitet på hög nivå? Vill du jobba med internationell redovisning och rapportering? Då ska du söka tjänsten som Accounts Assistant hos Easit. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du får möjlighet att utvecklas både som yrkesmänniska och som person.

läs mer

Ledande Servicetekniker till Absolicon

Brinner du för energiteknik, teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som Ledande Servicetekniker hos Absolicon.

läs mer

Processingenjör till Absolicon

Är du en erfaren ingenjör som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som processingenjör hos Absolicon.

läs mer

Reservdelssäljare till Sund Birsta

Är du en teknikintresserad person med starkt driv och kundfokus? Har du en förmåga att skapa goda relationer, ge service och göra affärer? Då ska du söka tjänsten som reservdelssäljare till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer