LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

IT-ansvarig till Permascand

Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår IT-funktion till nästa nivå? Trivs du att jobba både strategiskt och operativt med frågor som spänner över hela IT-området? Då ska du söka tjänsten som IT-ansvarig till Permascand.

läs mer

Konsulter inom IT projektledning till Frontit Norrköping

Vill du arbeta med projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har drivit komplexa projekt och verksamhetsförändringar? Brinner du dessutom för att arbeta som konsult?
Då ska du söka tjänsten som konsult hos oss på Frontit.

läs mer

Mekanikkonstruktör till Sund Birsta

Är du en teknisk person som trivs med utmaningar och förstår vikten av kundfokus? Vill du arbeta med anpassade avancerade tekniska lösningar i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som Mekanikkonstruktör till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Automations- & serviceingenjör/Supervisor till Sund Birsta

Är du en teknikintresserad och självgående person som förstår vikten av stort kundfokus och god service? Då ska du söka tjänsten som Automations- & serviceingenjör/Supervisor till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Kvalitetschef till Sund Birsta

Vill du vara den som sätter nivån på vårt kvalitetsarbete? Är du teknikintresserad och har ett stort driv inom kvalitet i tillverkande företag? Då ska du söka tjänsten som Kvalitetschef till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

Seniora Konsulter inom IT projektledning till Frontit

Vill du arbeta med förändringsledning på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har arbetat i komplexa projekt och verksamhetsförändringar?
Då ska du söka tjänsten som Senior konsult hos oss på Frontit.

läs mer