LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Elingenjör med ledaransvar, Nordic Carbide

Har du kompetens inom el och automation? Vill du arbeta både operativt och strategiskt i en roll med stort ansvar? Då ska du söka tjänsten som Elingenjör på Nordic Carbide i Sundsvall.

läs mer

Platschef till Teknisk Fastighetsservice i Sundsvall

Vill du arbeta i ett dynamiskt och växande bolag som erbjuder inspirerande arbetsuppgifter och utveckling? Är du en motiverande och resultatdriven ledare som vill ta ett steg vidare i din karriär? Då ska du söka tjänsten som Platschef på TFS.

läs mer

Projektplanerare till Valmet

Vill du arbeta i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter?
Till vår projektgrupp för bl.a. Fiberlinjer i Sundsvall söker vi nu en driven planerare med ansvar för projektplanering.

läs mer

Redovisningsekonom till Sundsvalls Expressbyrå

Du erbjuds frihet under ansvar i ett stimulerande klimat med högt i tak. Du ges även möjlighet till att vara med och påverka och utveckla vår ekonomifunktion i nära samarbete med kollegor, ekonomichef och ledning.

läs mer

Industrimekaniker till Imerys Mineral

Vi behöver nu förstärka vårt team med en Mekaniker. Är du en kunnig och driven mekaniker som vill arbeta i en utvecklande industri? Då ska du söka denna tjänst.

läs mer

Senior Redovisningsekonom till NP3

Vi söker dig med flera års erfarenhet och gedigen kunskap inom redovisning, meriterande om du har bakgrund från fastighetsbranschen.

läs mer

QA, Quality Assurance till Unimedic

Till vår QA-avdelning söker vi en person med en akademisk utbildning med inriktning mot mikrobiologi och som har gedigna kunskaper inom kvalitetssäkring. Du kommer att jobba nära en större grupp bestående av laboratorieingenjörer, laboranter och laboratoriebiträden samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning.

läs mer

Driven Projektledare

Till vår avdelning i Sundsvall söker vi nu en driven projektledare för konsultuppdrag som trivs att arbeta i en internationell miljö.

läs mer

Redovisningsekonom

HL Display Sundsvall befinner sig i ett expansivt skede och kommer nu att utöka sitt ekonomiteam med en redovisningsekonom.

läs mer

Produktionschef till väletablerad industri

Till fabriken i Söderhamn söker vi en driven ledare som har förmågan att leda och coacha personal samt utveckla flöden, drift, styrning och produktionsplanering.

läs mer

Teknisk projektinköpare till Industri i Sundsvall

Har du god teknisk bakgrund och vill arbeta med operativt inköp? Nu har du chansen att bli en del av ett spännande globalt bolag. Till vårt team söker vi nu en driven projektinköpare.

läs mer