LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Teknisk projektledare

Vår uppdragsgivare är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Bolagets 12 000 medarbetare runt om i världen finns...

läs mer

Driven underhållsmekaniker till Imerys Mieral

I rollen och ansvaret som underhållsmekaniker ingår förebyggande- och avhjälpande underhåll av vår processutrustning. Förbättringsarbete på utrustning, fastighet och arbetsprocesser är också en del av tjänsten.

läs mer

Affärsdrivande chef till konsultbolag

Som chef har du en operativ roll vilket innefattar ledarskap, planering och styrning samt utveckling av organisation och affärer.

läs mer

Redovisningsekonom till växande koncern

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta all löpande bokföring och avstämningar för bolagen inom koncernen.

läs mer

Kemist/Laboratorieingenjör till Unimedic

Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Är du nyutexaminerad och vill få möjlighet att utvecklas i rollen eller är du mer rutinerad med lång erfarenhet av analys- och labbarbete? Då ska du söka tjänsten som Kemist/Laboratorieingenjör för denna väletablerade industri.

läs mer

VD till väletablerad industri

Vi söker dig som framgångsrikt har arbetat med produktions- och processutveckling, kvalitetsstyrning samt ledning av personal.

läs mer

Energiingenjör till Absolicon

Du erbjuds en ansvarsfull och mycket omväxlande tjänst där du kommer att arbeta med olika energiuppdrag hos våra kunder.

läs mer

Ekonomichef till Absolicon

Du erbjuds en ansvarsfull roll där du arbetar med en stor bredd av administrativa uppgifter och du ges möjlighet till att vara med och påverka och utveckla vår ekonomifunktion i nära samarbete med personal och ledning.

läs mer

Key Account Manager till Absolicon

Du ansvarar för att hitta nya affärsmöjligheter och kompletta lösningar tillsammans med dina kollegor på sälj, produktion, utveckling och inköp.

läs mer

Processingenjör till Absolicon

Vi erbjuder dig en ansvarsfull tjänst där du både på egen hand och tillsammans med andra jobbar med utveckling och komplexa frågeställningar som rör produktionsprocessen.

läs mer

Utvecklingsingenjör till Absolicon

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du ingår i ett team av ingenjörer på vår tekniska avdelning som arbetar med projekt gällande forskning och utveckling av våra produkter och tillverkningsprocesser.

läs mer