LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Redovisningsekonom till växande koncern

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta all löpande bokföring och avstämningar för bolagen inom koncernen.

läs mer

Kemist/Laboratorieingenjör till Unimedic

Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Är du nyutexaminerad och vill få möjlighet att utvecklas i rollen eller är du mer rutinerad med lång erfarenhet av analys- och labbarbete? Då ska du söka tjänsten som Kemist/Laboratorieingenjör för denna väletablerade industri.

läs mer

Produktionschef till HL Display i Sundsvall

Vi söker en kommunikativ och resultatinriktad senior ledare med erfarenhet ifrån processindustrin.
Har du ett stort intresse för att utveckla människor och ny teknik? Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö? Då ska du söka tjänsten som Produktionschef hos oss på HL Display i Sundsvall.

läs mer

VD till Artboard

Vi söker nu en VD som framgångsrikt har arbetat med ledning av personal, produktions – och processutveckling samt kvalitetsstyrning.

läs mer

Affärschef till Samhall i Gävle

Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. Du har det övergripande ansvaret för ditt affärsområde vilket innefattar personalansvar för ca 15 chefer samt budget- och resultatansvar.

läs mer

VD till väletablerad industri

Vi söker dig som framgångsrikt har arbetat med produktions- och processutveckling, kvalitetsstyrning samt ledning av personal.

läs mer

Energiingenjör till Absolicon

Du erbjuds en ansvarsfull och mycket omväxlande tjänst där du kommer att arbeta med olika energiuppdrag hos våra kunder.

läs mer

Ekonomichef till Absolicon

Du erbjuds en ansvarsfull roll där du arbetar med en stor bredd av administrativa uppgifter och du ges möjlighet till att vara med och påverka och utveckla vår ekonomifunktion i nära samarbete med personal och ledning.

läs mer

Key Account Manager till Absolicon

Du ansvarar för att hitta nya affärsmöjligheter och kompletta lösningar tillsammans med dina kollegor på sälj, produktion, utveckling och inköp.

läs mer

Processingenjör till Absolicon

Vi erbjuder dig en ansvarsfull tjänst där du både på egen hand och tillsammans med andra jobbar med utveckling och komplexa frågeställningar som rör produktionsprocessen.

läs mer

Utvecklingsingenjör till Absolicon

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du ingår i ett team av ingenjörer på vår tekniska avdelning som arbetar med projekt gällande forskning och utveckling av våra produkter och tillverkningsprocesser.

läs mer