LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Redovisningskonsult till Bokoredo

Är du en affärsdriven och analytisk person som trivs med ett helhetsansvar för kunden? Vill du jobba smart, digitalt med personlig redovisning i en fin organisation där man samarbetar och stöttar varandra? Då ska du söka tjänsten som Redovisningskonsult hos Bokoredo.

läs mer

Operativ Inköpare till Unimedic

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken och har viljan att lära sig. Du tycker om att ha många bollar i luften och du drivs av att jobba i ett högt tempo. Vidare ser vi att du tar initiativ och en vilja att komma framåt! Hos Unimedic blir du en del av ett härligt team med ambitiösa medarbetare som gärna skrattar och har roligt tillsammans.

läs mer

Operativ Arbetsmiljöspecialist till Samhall

Vill du anta en av våra nya specialistroller och vara den som bidrar till att förbättra verksamhetens arbete och öka organisationens kunskap inom arbetsmiljöområdet? Trivs du i en ansvarsfull roll där du får arbeta både operativt och proaktivt med att säkerställa en god fysisk arbetsmiljö? Då ska du söka tjänsten som operativ arbetsmiljöspecialist till Marknadsområde Nord som är indelat i 7 distrikt med verksamhet från Dalarna till Norrbotten. Du tillhör vår stab och rapporterar till HR-chef för MO Nord samt ingår i vårt nationella team som består av både specialister och strateger inom arbetsmiljöområdet.

läs mer

HR- och ekonomiadministratör till Unimedic

Vi söker dig som är kommunikativ, ansvarstagande, noggrann, handlingskraftig, och serviceinriktad. Du tycker om möjligheten att påverka och vara delaktig i att utveckla en verksamhet tillsammans med kollegor. Hos Unimedic blir du en del av ett härligt team med ambitiösa medarbetare som gärna skrattar och har roligt tillsammans.

läs mer

Servicetekniker till EagleBurgmann

Är du en erfaren Servicetekniker med problemlösningsförmåga? Ta då denna chans till nya utmaningar då vårt duktiga team i Sundsvall söker förstärkning med en ny medarbetare.

läs mer

Patentingenjör till Absolicon

Vill du jobba nära R&D och uppfinnare och medverka till att sprida bolagets gröna teknologi över hela världen? Vill du ansvara för hela vår patentportfölj och se till att tekniken som utvecklas blir väl skyddad på relevanta marknader och att den är fri att användas? Då ska du söka tjänsten som Patentingenjör till Absolicon, ett snabbt växande företag inom förnyelsebar energi, vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden.

läs mer

Content Manager till Absolicon

Är du en duktig skribent med ett sinne för detaljer och som får saker att hända? Tycker du om att arbeta proaktivt och att vara den som har koll på läget? Har du en kreativ ådra och vill ha en varierad vardag där du får använda din goda kommunikationsförmåga för att skapa träffsäkra budskap i digitala kanaler och hemsida? Då ska du söka tjänsten som Content Manager hos oss.

läs mer

Strategisk inköpare till Permascand

Vill du arbeta i en internationell och produktionsorienterad miljö samt vill vara med på vår expansiva resa? Då ska du söka tjänsten som Strategisk inköpare hos oss på Permascand och ingå i vårt inköpsteam där fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer och förbättringar inom inköpsområdet.

läs mer

Project Manager Roplan

As a project manager, you will coordinate stakeholders, resources, and processes to ensure that our internal and customer projects are delivered in time and with the expected results. You will be the key contact internally, for our customers and external vendors. You will be the go-to person for all matters involving the project process, organization, execution, and timeline. The position is in our Timrå facility, and you will report directly to the Engineering Manager positioned in Årsta.

läs mer

Piping Engineer till Absolicon

Brinner du för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du vara med och leda förändringen mot en hållbar energiförsörjning för vår planet? Då ska du söka tjänsten som Piping Engineer hos Absolicon som behöver förstärka teknikavdelningen med fler medarbetare.

läs mer

Konstruktör till Absolicon

Brinner du för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka till tjänsten som konstruktör hos Absolicon som nu utökar och behöver förstärka teknikavdelningen med fler medarbetare.

läs mer