LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Kemist/Laboratorieingenjör till läkemedelsindustri

Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Är du nyutexaminerad och vill få möjlighet att utvecklas i rollen eller är du mer rutinerad med lång erfarenhet av analys- och labbarbete? Då ska du söka tjänsten som Kemist/Laboratorieingenjör för denna väletablerade industri.

läs mer

Webbutvecklare till Logosol

Logosol är ett växande familjeföretag som designar, producerar och säljer innovativa maskiner med hög kvalitet till kunder över hela världen. Med fler än 30 000 sålda sågverk och 10 000 sålda hyvlar...

läs mer

Norsktalande säljare till Logosol

Logosol er en voksende familiebedrift som selger kjedesagbruk og båndsagbruk over hele verden. Logosol er et velkjent varemerke i Norge, og produktene våre brukes av titusener av fornøyde kunder over...

läs mer

Offertingenjör till Sund Birsta

Är du en tekniskt intresserad person som har lätt för att samarbeta och vill hitta lösningar till kunder världen över? Då ska du söka tjänsten som Offertingenjör till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

läs mer

HR Business Partner till Easit

Vill du ansvara för att driva och utveckla vår HR-funktion i Sverige? Trivs du att jobba både operativt och strategiskt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR Business Partner hos Easit och bli vår nyckelperson inom Human Resources.

läs mer

Inköpare till Absolicon

Är du en erfaren inköpare som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka till denna tjänst hos Absolicon som nu utökar sitt inköpsteam med ytterligare en inköpare.

läs mer

Platschef till Teknisk Fastighetsservice i Sundsvall

Är du en motiverande och resultatdriven ledare som vill arbeta utvecklande i en snabbväxande koncern? Då kan tjänsten som Platschef hos Teknisk Fastighetsservice vara något för dig.

läs mer

Accounts Assistant till Easit

Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med att leverera service och kvalitet på hög nivå? Vill du jobba med internationell redovisning och rapportering? Då ska du söka tjänsten som Accounts Assistant hos Easit. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du får möjlighet att utvecklas både som yrkesmänniska och som person.

läs mer