LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Verksamhetsansvarig till Anipona

Är du en handlingskraftig entreprenör som i en mångsidig roll vill ansvara för att driva och utveckla en växande verksamhet? Då ska du söka tjänsten som Verksamhetsansvarig hos Anipona i Timrå.

läs mer

Ekonomichef till Sund Birsta AB

Är du en affärsdriven ekonom som trivs att jobba operativt och målstyrt mot att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet? Lockar en ledande position med helhetsansvar för ekonomi och administration? Då ska du söka tjänsten som Ekonomichef till Sund Birsta och bli vår nyckelperson inom ekonomifunktionen. Du rapporterar till VD, ingår i bolagets ledningsgrupp samt har personal- och resultatansvar.

läs mer

Business Controller till Rosenqvist Rail

Är du en affärsinriktad och analytisk person som vill ansvara för hela produktionsprocessen utifrån ett ekonomiskt perspektiv? Då ska du söka tjänsten som Business Controller hos Rosenqvist Rail. Rollen som Business Controller innebär ett självständigt arbete med klart definierat ansvar och befogenheter. Med tydliga värderingar och kompetenta medarbetare får du en stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten tillsammans med oss alla. Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen.

läs mer

Automationsingenjör till Aiab energy AB

Lockas du av ny, bred och spännande teknik och att få vara med i produktutveckling under hela produktionscykeln? Vill du arbeta med anpassade avancerade tekniska lösningar i allt från små detaljer till stora komplexa system? Då ska du söka tjänsten som Automationsingenjör till Aiab energy AB och få vara med och bidra till att trygga elförsörjningen i både samhället och i företagsvärlden. Du erbjuds en ansvarsfull roll och är med på vår fortsatta tillväxtresa genom att utveckla, tillverka och leverera lösningar som håller för både dagens och framtidens krav.

läs mer

Ekonom till Sundsvalls södra Sotningsdistrikt

Är du en social och framåtriktad ekonom med ett hjärta för siffror? Är du en strukturerad och noggrann person som trivs att jobba i ett öppet och lättsamt arbetsklimat med fokus på gott samarbete och hög servicenivå? Då ska du söka tjänsten som ekonom till Sundsvalls södra sotningsdistrikt AB.

läs mer

HR Generalist till Imerys Mineral

Vill du ansvara för att driva och utveckla vår HR-funktion för Sverige och Finland? Trivs du att jobba både operativt och strategiskt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR Generalist till Imerys Mineral och bli en av våra nyckelpersoner inom Human Resources för Norden.

läs mer