Rutinera i Sundsvall AB – Frigör din tid genom vår expertis.
Rutinera är ett lokalt bemannings– och rekryteringsföretag i Sundsvall som hjälper till att hitta rätt kompetens vid såväl tillfällig som långsiktig personalförstärkning.
Idag förser Rutinera främst det lokala näringslivet med uppskattade bemannings- och rekryteringslösningar men åtar sig även uppdrag i hela Sverige.
2017

2017 bolaget växer i stabil takt och består idag av rekryterare inne på kontoret samt konsulter uthyrda i bemanningsuppdrag.

2015

2015 hittar drömlokalen och flyttar in i eget kontor på Sjögatan 2.

2014

2014 i samband med att grundarna gick i pension sålde de sin verksamhet och överlämnade förvaltning och vidareutveckling till Petra Elf som varit med i bolaget sedan 2010.

2012

2012 fick Rutinera ta emot utmärkelserna ”Årets Entreprenör” på Sundsvall Business Award och ”Bra gjort för Sundsvall” från kommunens Näringslivsbolag, för den unika affärsidén: ”Hyr en rutinerad konsult – få en praktikant på köpet”.

2009

2009 grundas företaget i Sundsvall av Ingrid Wallner och Mona Kramer med syfte att skapa nya jobbtillfällen och samtidigt göra en samhällsinsats för att hjälpa de unga ut i arbetslivet i form av praktik och bidra till en god generationsväxling.