Söker du personal

Rätt person till rätt plats.

Behov av personal – Vi ser till att du får rätt person till rätt plats.

Hyr in en rutinerad konsult vid arbetstoppar, projekt eller tillfälliga vakanser. Rekrytera vid behov av långsiktig förstärkning.

Vi erbjuder rutinerade konsulter inom tjänstemannasidan med erfarenhet från många olika branscher och tjänsteområden ex: management, ekonomi, IT, finans, försäkring, försäljning, marknad, information, reklam, HR, juridik, inköp, logistik, teknik, administration och kundtjänst. Vid rekrytering till fasta tjänster är vi behjälpliga inom både tjänstemanna- och kollektivsidan.

Rekrytering

Låt oss ta hand om din rekrytering från början till slut. Med vår hjälp får du en effektiv och strukturerad rekryteringsprocess med ett stort, personligt engagemang.

Konsultuthyrning

Vi erbjuder rutinerade konsulter inom tjänstemannasidan med erfarenhet från många olika branscher och tjänsteområden.

Tester

Vi är certifierade att utföra tester genom avtal med Cut-e som levererar arbetspsykologiska testverktyg för rekrytering, urval och utveckling.

Söker du någon speciell – Välj en rutinerad rekryterare.

Den första intervjun gör vi med dig.

Vi har jobbat med rekrytering i många år och vet vad som krävs för att hitta rätt person när man ska anställa. Steg ett är att besöka och intervjua dig för att ta del av ert behov. Varje företag har sin egen kultur och sina egna förväntningar på medarbetarna. Vår uppgift är att hitta en person som både tillför den kompetens du söker och som passar in i gänget.

Vi vet vilka som är intresserade av ett nytt jobb.

Hur får man kontakt med duktiga personer som inte aktivt letar nytt jobb? Tack vare vårt nätverkande, både i formella och informella sammanhang, kommer vi i kontakt med många personer som är intresserade av nya utmaningar. Det gör att vi har tillgång till många intressanta och kompetenta personer som du inte alltid hittar på andra håll.